Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 2 februarie 2012

La numai 20 de ani, un tânăr a ajuns doar piele și os din cauza substanțelor etnobotanice („drogurile legale” din care „statul” își ia partea) - VIDEO

Dupa un an de chinuri si cautari, o mama si-a regasit fiul pe un pat de spital. Complet schimbat, slab si traind parca intr-o alta nume, tanarul de 20 de ani nu mai stia cine este.
Consumul de substante etnobotanice l-a adus in aceasta stare, spun doctorii care-au apelat la politie ca sa-l identifice. Si au reusit sa rezolve cazul necunoscutului ajuns in stare foarte grava la spital.

Mama si-a revazut fiul dupa un an de zile in care nu a stiut nimic de el.

"E ca si cum s-a nascut a doua oara. Numai o mama poate intelege ceea ce e in sufletul meu. Bucuria de a-l regasi, dublata de bucuria ca este in viata si ca se va face bine", a spus emotionata Maria Zamfir, mama baiatului.

Acum un an, Stefan ar fi inceput sa consume etnobotanice si sa se ascunda de familie. Cand mama nu i-a mai dat bani sa-si cumpere droguri, el a plecat de acasa impreuna cu iubita.

Femeia a sperat ca Stefan se va intoarce acasa. A cerut si ajutorul politiei, insa era un adult care plecase de bunavoie. A impartit afise cu numele si chipul lui prin oras, dar tot nu l-a gasit.

In acest timp, Stefan isi hranea dependenta cu substantele ucigase, iar de Craciun, organismul lui a cedat. A cazut pe strada si a ajuns la spital. Nu mai stia cine e. Femeia s-a bucurat ca l-a regasit. Este constienta ca Stefan nu mai este in firea lui si ca va trebui sa lupte sa-l puna pe picioare.

Este putin probabil ca Stefan va putea redeveni un om perfect sanatos. Medicii spun ca etnobotanicele distrug neuronii si traumele sunt ireversibile.

Sursa: Pro TV
La numai 20 de ani, un tanar a ajuns doar piele si os din cauza substantelor etnobotanice - VIDEO pe www.acasatv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”