Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 30 martie 2012

Asociații recomandate. Atletul Aris Necula va promova Asociația Demnitatea Națională (A.D.N.) pe tricoul competițional

Semimaratonistul Aristide Necula ne-a făcut bucuria de a se alătura Asociației Demnitatea Națională și va promova A.D.N. în competițiile sportive la care va participa. Atletul va purta sigla Asociației, torța tricoloră, imprimată pe tricoul competițional începând cu Maratonul Internațional Cluj, a II – a ediție, din 22 Aprilie 2012. Pe spate va avea sigla Asociației Pro-Vita din București, Aris Necula fiind un militant pro-viață. De asemenea, se va ocupa de organizarea activităților sportive ale A.D.N. în conformitate cu statutul și obiectivele Asociației. Forța, Aris!

„Ideea promovării pe tricoul unui alergător de cursă lungă e … de-a dreptul metaforic”. Bogdan I. Stanciu (Asociația Pro Vita București)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”