Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 31 martie 2012

Nationalistes Autonomes - C9M 2012 - Appel à la mobilisation



Duminică, 13 mai 2012, naționaliștii autonomi francezi vor comemora 18 ani de la moartea misterioasă a camaradului Sébastien Dezieu (+09 mai 1994). Sébastien Dezieu a fost un naționalist francez care, hăituit de poliție, s-a prăbușit de pe acoperișul unei clădiri și moartea sa suspectă nu a fost niciodată clarificată. An de an, camarazii naționaliști francezi se reunesc pentru a aduce un omagiu celui care a murit pentru convingerile sale naționaliste. Sébastien présent!
Totodată acțiunea din 13 mai este o îndreptată contra sistemului capitalist, mondialist și apatrid care ne jefuiește pe toți.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”