Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 10 martie 2012

Stewarzii care asigură paza la finala Cupei Europa League vor învăţa simboluri „naziste”, fasciste şi rasiste pentru a şti ce bannere SĂ CONFIȘTE!!!...

Stewarzii care vor asigura paza la finala Cupei Europa League, din 9 mai, de la Bucureşti, vor fi instruiţi să recunoască simboluri „naziste”, fasciste sau rasiste pentru a şti ce bannere să confişte, în eventualitatea în care acestea conţin astfel de însemne, a anunţat directorul de Programe şi Investiţii al Federeaţiei Române de Fotbal (FRF), Dumitru Mihalache.

"Sunt pagini întregi de simboluri naziste sau rasiste, unele de care nici nu avem habar, dar pe care toţi oamenii însărcinaţi cu paza de la Arena Naţională le vor învăţa. În felul acesta vor putea recunoaşte fie un simbol, fie o formă geometrică de pe un banner, care poate fi combinată cu una de pe un alt banner. Oricum, înainte de începerea meciului, vor trebui să fie arborate toate bannerele, iar dacă unele sunt jignitoare, cei care le-au adus vor fi rugaţi politicos să le predea", a declarat Mihalache.

Acesta este doar unul dintre lucrurile care trebuie puse la punct, în următoarele două luni, până la finala Europa League, de anul acesta. Principala sarcină a organizatorilor va fi schimbarea gazonului, lucrare care va costa Primăria Capitalei patru milioane de lei.

După Jurnalul Național

1 comentarii:

Abaris spunea...

Bine ca prostituatele cu pene in cur si drogatele ce se scalambaie isteric au devenit "imagini" pentru campionate mondiale, iara ritmurile de canibali si versurile scrise parca pentru corul reunit al broastelor raioase sunt considerate "imnuri".

In schimb, simbolurile ancestrale ale Europenilor sunt interzise de niste derbedei tradatori si putrezi de corupti. Fete buhaite de bautura, priviri incetosate de prostie congenitala, vizitati parca de spectrul nebuniei violente. Fotografia e graitoare si tulburatoare prin grosolania si uratenia personajelor.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”