Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 27 aprilie 2012

Ucigașii lui Marian Cozma au primit pedepse reduse!

Soc in Ungaria! Curtea de Apel din Gyor a decis reducerea pedepselor ucigasilor handbalistului Marian Cozma. Sandor Raffael si Gyozo Nemeth s-au ales cu “doar” 18 ani de inchisoare, dupa ce initial au fost condamnati pe viata!

Veste buna pentru ucigasii lui Marian Cozma. Sandor Raffael si Gyozo Nemeth au primit o veste neasteptata. Curtea de Apel din Gyor a decis sa le reduca din pedepsele. Initial, cei doi au fost condamnati pe viata, acum au primit 18 ani de inchisoare amandoi. Al treilea inculpat, Ivan Sztojka a primit 8 ani de inchisoare dupa ce initial a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.

In 23 iunie 2011, Tribunalul din Veszprem a decis condamnarea la inchisoare pe viata a lui Sandor Raffael si a lui Gyozo Nemeth, ucigasii handbalistului roman Marian Cozma, injunghiat mortal in februarie 2009, in timp ce un al treilea inculpat, Ivan Sztojka, a primit 20 de ani de inchisoare. Tribunalul a acceptat, astfel, cererea procurorului privind condamnarea la inchisoare pe viata a principalilor agresori ai lui Marian Cozma, Sandor Raffael si Gyozo Nemeth, in incidentul petrecut intr-un club de noapte din Vezsprem, in februarie 2009, precum si solicitarea procurorului de condamnare la 20 de ani de inchisoare a lui Sztojka. Toti cei trei inculpati au fost gasiti vinovati de omucidere si lovituri cauzatoare de moarte, informeaza Mediafax.
Tot pe 23 iunie, instanta a dictat sentintele si pentru ceilalti patru inculpati in acest proces. Astfel, Pal Gabor a fost condamnat la 5 ani de inchisoare, in timp ce Bihari Csaba la 4 ani, pentru complicitate la omor. Pentru aceeasi incadrare, Antalik Laszlo a fost condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare, in timp ce fosta concubina a lui Sandor, cea care conducea masina in momentul arestarii la Graz, a primit 4 ani de inchisoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”