Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 10 mai 2012

Oprescu a discutat cu primarul Ankarei despre CONSTRUIREA UNEI MOSCHEI LA BUCUREŞTI. Naţionaliştii Autonomi anunţă acţiuni pentru a opri ridicarea unei moschei în capitala României!

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a întâlnit astăzi cu omologul său turc, primarul Ankarei, Melih Gorcek, invitat să vadă finala UEFA Europa League, iar una dintre problemele discutate a fost posibilitatea de a se construi o moschee la Bucureşti şi o biserică creştină la Ankara, scrie Agerpres.

Naţionaliştii Autonomi din Timişoara au declarat că "oferta" primarului Sorin Oprescu este o concesie inacceptabilă în faţa unei religii străine care răspândeşte ură şi teroare în lume, bombe şi sânge în Europa. 
"Crimele din subwayul londonez sau din gara Atocha nu le vom uita niciodată. Cei morţi acolo, "în numele lui Allah", sunt fraţii noştri. Sângele lor se află pe fiecare moschee din care se predică ura împotriva culturii europene. Oprescu se mânjeşte şi el de sânge nevinovat. Facem apel la bucureşteni să nu voteze cu acest om la alegerile din iunie pentru că face concesii inacceptabile în faţa unei religii periculoase. Naţionaliştii Autonomi se vor opune construirii unei moschei în capitala României şi vor căuta mijloace de a opri ridicarea acesteia, situându-ne pe linia înaintaşilor noştri care au luptat veacuri la rând împotriva ofensivei mahomedanilor.
Declaraţia conform căreia există "posibilitatea de a ridica o biserică creştină la Ankara" o considerăm perfidă şi ipocrită. La Constantinopol ("Istanbul"), vechi biserici creştine vor fi transformate în moschei de către guvernul islamist de la Ankara pentru a celebra 560 de ani de la cucerirea şi ocuparea Constantinopolului.  Printre ele se află Biserica Hagia Sofia, simbol pentru creştinii răsăriteni şi nu numai. Aceasta este "religia păcii" în faţa căreia fac concesii nişte politicieni trădători... Creştinii din România să nu se lase păcăliţi."

Biserica Sinodului Ecumenic de la Niceea din 787, transformată în moschee (urmează Sfânta Sofia din Istanbul)

3 comentarii:

Abaris spunea...

O lichea si un destrabalat oprescu. Nu-mi pot imagina cum pot bucurestenii propulsa la primarie ori tigani ori lichele.

Daria spunea...

Nu am vazut pana acum ca altcineva sa se opuna intentiei lui Oprescu. Bravo voua!
Pacat ca nu a fost Oprescu intr-un vagon la Atocha.

Freedomfighter833 spunea...

Oprescu e un nenorocit. Dar ca el sunt o gramada. Sa ne amintim ca au ridicat si o statuie, la Bucuresti, in cinstea lui Ataturk (participant la genocidul contra armenilor). Sunt concesii in fata unui stat (Turcia) care aspira la o pozitie similara cu cea de acum cateva secole, de mare putere.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”