Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 2 iunie 2012

Cine conduce lumea? Vezi lista participanţilor la reuniunea 2012 a Grupului Bilderberg

A 60-a reuniune a Grupului Bilderberg a început vineri, lucrările fiind programate să se desfăşoare până pe 3 iunie, la Chantilly, în statul american Virginia.
Despre grupul format din aproape 200 de personalităţi politice, economice şi culturale, precum şi din mediul universitar, care se întâlnesc anual, în luna mai, există numeroase „legende” referitoare la presupusa influenţă pe care o are grupul în evoluţia societăţii.
Grupul Bilderberg şi-a primit numele de la hotelul în care a avut loc prima întâlnire, în 1954, printre fondatori numărându-se miliardarul David Rockefeller şi membri ai bogatei familii Rotschild.

În ultimul timp, grupul a devenit ceva mai transparent în privinţa activităţilor, postând pe site-ul propriu anunţuri legate de întâlniri, tematica acestora şi participanţi.

În acest an participă 145 de persoane care discută „probleme legate de comerţ, activitatea economică, politici monetare şi investiţii, securitate şi ecologie”, lista finală a participanţilor fiind publicată pe site-ul oficial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”