Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 2 iulie 2012

Europa totalitară. Italia: Un tânăr a fost arestat pentru că a fluturat un steag național-socialist!

Ieri seară, la Roma, a fost arestat un tânăr în vârstă de 23 de ani, E.Z., pentru că a fluturat un steag național-socialist al kriegsmarine pe arena Circo Massimo.

E.Z. a fost surprins pe ecranul instalat la „Circo Massimo” fluturând „un steag nazist gigantic” în timpul finalei Campionatului European de fotbal disputată între echipele Italiei și Spaniei. Tânărul a fost arestat, iar la o percheziție domiciliară au fost găsite: „un alt steag național-socialist, pliante și alte materiale care glorifică fascismul”.

E grețos partizanatul sistemului în ceea ce privește comunismul și crimele sale pe care le ignoră, deși au trecut de 100 de milioane de asasinate și continuă să facă victime în Korea de Nord, China, Cuba, să nu mai vorbim de încălcări grave ale drepturilor omului... Iată că doar național-socialiștii sunt persecutați în această Europă alienată care își devorează proprii ostași.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”