Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 9 octombrie 2012

Absurda corectitudine politică lovește din nou: Surdo-muții trebuie să își schimbe semnele pentru evrei, homosexuali și chinezi, altfel pot fi condamnați dacă le fac pe stradă în Europa!

Pentru a nu "deranja" comunitatile evreiesti, homosexuale sau chinezesti, limbajul surdo-mutilor trebuie sa se schimbe.

Daca pana acum, gestul pe care un om surd il facea cand se referea la un evreu era un carlig in zona nasului, iar daca un chinez era reprezentat prin alungirea ochilor, astazi aceste gesturi sunt considerate inacceptabile in comunitatea oamenilor de sub 30 de ani din Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Astfel, gesturile surzilor atunci cand se refera la un evreu, homosexual sau chinez, trebuie sa se modifice pentru a deveni "corecte", cum noteaza sursa citata, care prezinta si noul limbaj impus acestora. 

Pentru homosexuali, surzii vor trebui ca de acum incolo sa-si ciupeasca barbia de doua ori cu degetul mare si cel aratator, pentru chinezi mana se misca orizontal pe piept si vertical in jos, iar pentru evrei barbia trebuie stransa de doua ori cu mana. 

"Ceea ce comunitatea celor care aud nu intelege de fapt este ca desi social vorbind semnele vechi sunt considerate jignitoare, acestea nu sunt realizate pentru a insulta pe cineva, ci sunt folosite pentru a reprezenta vizual un concept", a explicat profesorul Bencie Woll pentru Guardian.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Niste cretini. Daca au ajuns sa se ia si de limbajul mutilor...
Dar interesant cat de mult se aseamana ”noile semne” pentru homosexuali si evrei. :))))))

Anonim spunea...

Inca o ''petarda''multi-culti..
Politic corect=ideologie subversiva menita a dilua,identitati/obarsii..
Religia semi-docta a sacalilor ''venetici''!!
Cu respect NederDac

Zé Pitaco spunea...

Avem as dictatura jidanilor si pederastilor!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”