Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 16 octombrie 2012

În vreme ce procuratura încearcă desființarea singurului partid naționalist, „Totul pentru Țară”, comuniștii sunt gata pentru „un nou început”...


Un grup de persoane au depus, marți, la Tribunalul București, o cerere de înregistrare în registrul partidelor a Partidul Comunist Român (PCR), aceștia precizând, însă, că doresc să fie asociați cu idealurile comunismului, nu cu Nicolae Ceaușescu, potrivit România TV.
În vederea depunerii acestei solicitări, semnatarii documentului au strâns, din 2010, aproximativ 27.000 de semnături de susţinere, liderii PCR afirmând că ar vrea să participe din nou activ în politica românească.

Cei care au mers marți la Tribunalul București pentru a depune cererea de înscriere a PCR au precizat că şi-au pregătit şi un slogan pentru reintrarea în politică: “Un nou început”, adăugând că nu vor să fie asociați cu Nicolae Ceaușescu, deoarece nu sunt partizanii fostului dictator, ci vor să fie asociați cu idealurile comunismului.
“Comunismul nu se rezumă doar la Nicolae Ceauşescu. Nicolae Ceauşescu a fost ultimul conducător al Partidului Comunist Român pe perioada căruia România a ajuns în vârful politicii internaţionale. Putem spune chiar că în întreaga istorie a ei a fost perioada cea mai benefică, chiar dacă s-a terminat dezastruos în 1989 prin uciderea lui Nicolae Ceauşescu şi preluarea conducerii statului de către cei care au trădat partidul şi pe Nicolae Ceauşescu”, au declarat, marţi, pentru România TV, noii PCR-işti.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Procuratura e inca unealta kominternistilor! De-asta cere dizolvarea partidului totul pentru tara!!! Jos comunismul!

Ilie Marin

Zob spunea...

Revenirea PCR este posibilă deoarece capitalismulş nu oferă soluţie pentru popor.

Alin Sorescu spunea...

@Zob, comunismul și capitalismul sunt două tipuri de cancer al societății noastre. Trebuie să ne eliberăm de amândouă. A gândi doar în paradigma ”comunism sau capitalism” este exact la fel cum am vota la alegeri între USL și ARD (PSD și PDL ca să fie clar, că restul, chiar și PNL s-au topit în aliații mai puternici). Redau deviza naționaliștilor autonomi: Există viață după comunism și fără capitalism!”

Anonim spunea...

Cei care sau dus sa depuna actele pentru inregistrare si cei care sunt inscrisi in acele acte ar trebui impuscati,sunt toti niste nimicuri ,vinduti satanei,saracii,golani si toate alea mai spurcate injuraturi,asa sunt nenorocitii de comunisti.

Daniela B. spunea...

Cancerul comunist trebuie extirpat prin forta. Cu violenta a intrat in istorie si numai cu violenta va fi scos din istorie!

Iacobini A. spunea...

toate mizeriile ce se petrec in Romania la ora actuala au legatura cu stirea de mai sus, dupa 23 de ani de falsa democratie vor duce oamenii inapoi in comunism...ca au suferit destul in capitalismul condus tot de cadrele fostului PCR...buna tactica, inutila, dar atrage tampitii

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”