Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Tineretul Partidului Național Britanic în apărarea tinerelor fete. Bande de pedofili musulmani arestate în cazuri de mare amploare, dar problema persistă.

Tineretul Partidului Național Britanic (YBNP) a lansat o nouă campanie care avertizează fetele tinere despre pericolul bandelor de pedofili. În ultimii ani, Regatul Unit a văzut mai multe cazuri de pedofilie în care au fost implicate bande de pedofili musulmani care au violat și torturat fete tinere. 

Cazurile respective au provocat un val de indignare în insule, zeci de criminali condamnați, dar problema persistă. Ținta violatorilor și pedofililor imigranți sunt copiii de școală. Tineretul PNB a distribuit ghidul "Împreună vom învinge" pentru prevenirea pedofiliei și lupta contra acestui flagel prezent cu precădere în cultura musulmană, fiind deja de notorietate faptul că fondatorul religiei a fost la rândul său un pedofil.  
Ghidul se adresează tinerilor elevi și părinților lor. Tinerele sunt informațe ce este abuzul sexual, cum acționează bandiții care pretind a fi prietenii lor și cum să evite astfel de situații. În broșură este descrisă situația când fete albe au fost victime ale unor musulmani "seducatori", iar apoi au fost exploatate cu brutalitate și sălbăticie. Pliantul distribuit de YBNP include zeci de fotografii ale unor violatori condamnați. Autorii acțiunii subliniază că își dau seama că acțiunea lor se va lovi de opoziția activiștilor liberali și islamofili și profesorilor inconștienți, dar ei spun că nu este problema lor și realitatea trebuie prezentată exact așa cum este.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”