Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 6 noiembrie 2012

Blocul Național-Socialist la Marșul Rusesc - 2012

Sute de național-socialiști autonomi au participat duminică la Marșul Rusesc. Aproape toți au fost îmbrăcați în negru, cu fețele acoperite, formând un grup compact. Blocul negru al naționaliștilor radicali a fost încadrat de benăre cu mesaje de genul: „Ora rusă - 14:88”, „Sport, familie, socialism”, „Straight Edge No Tolerance”. 

În fața coloanei era un benăr cu cruce celtică și mesajul „Fii treaz”. 

Au stat alături, umăr lângă umăr, activiști din organizații și facțiuni diferite fără să existe probleme sau măcar să se audă aluzii răutăcioase. 
Pe tot parcursul marșului s-au strigat lozinci radicale și toți participanții au dovedit că au abordat acțiunea cu maximă seriozitate. La finalul marșului blocul s-a dizolvat în mulțimea din jur.

Presa i-a considerat atracția și ținta preferată a obiectivelor de fotografiat sau filmat, dar și a manipulării ordinare anunțând că „Naziștii au încercat să doboare un elicopter în centrul Moscovei”...

Anul acesta Blocul NS a avut un număr record de participanti, de vreo 10 ori mai mulți decât anul trecut. Mișcarea național-socialistă și activismul autonom sunt „pe val” în Rusia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”