Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 4 noiembrie 2012

Praga: Madeleine Albright, scoasă din minți de „sârbi dezgustători” (VIDEO)

Prezentă la Praga, pentru a-și lansa memoriile, Madeleine Albright s-a văzut asaltată de un grup de activiști care o acuzau de declanșarea bombardamentelor din Kosovo, în timpul războiului din Bosnia. „Disgusting Serbs!”, a reacționat fostul secretar de stat american.
Aflata in turneu cu volumul „Iarna la Praga: Poveste personala, amintiri si razboi, 1937-1948”, Madeleine Albright a avut parte de un incident care a scos-o din sarite.
Regizorul ceh Vaclav Dvorak, autor al documentarului „Un Kosovo furat”, impreuna cu protestatari din grupul „Prietenii sarbilor din Kosovo”, au apostrofat-o pe Albright pentru bombardarea Iugoslaviei in 1999. Dvorak i-a cerut autograf pe posterele documentarului, spunandu-i: „Asta-i tot opera ta, madame!”. Madeleine s-a enervat, a inceput sa strige la ei sa iasa afara, apoi a remarcat plina de nervi „astia sunt sarbi dezgustatori”.

1 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Trebuia sa i se spuna si ca e curva lui Hashim Thaci. :D

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”