Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 9 aprilie 2013

Lupta NS continuă!

Publicaţia electronică Lupta NS şi-a început activitatea în 25 decembrie 2007. Obiectivul publicaţiei a fost aducerea în prim-plan a ştirilor ocultate de mass-media şi interpretarea lor dintr-o perspectiva ns. Din 2008 devine blogul de ştiri al Naţionaliştilor Autonomi. În 5 ani de activitate au fost publicate aproape 4.000 de materiale. Multe dintre aceste materiale publicate de Lupta NS au constituit o premieră pentru mediul virtual. În aceşti 5 ani, publicaţia a avut peste un milion de accesări.
La începutul acestui an, instituţiile unui regim represiv şi liberticid s-au pus în slujba unor minorităţi agresive şi ostile intereselor româneşti declansând persecuţia împotriva N.A.T. Echipa "Lupta NS" a decis ca temporar să îşi răspândească mesajele prin intermediul altor canale de internet, din motive pe care le vom expune la momentul potrivit.
Am reconsiderat poziţia noastră şi ne vom folosi din nou de acest canal pentru a ne răspândi mesajele, dar am decis că e cazul să trecem la un alt nivel şi să abandonam aproape total ştirile. Noul format editorial va acorda prioritate materialelor de ideologie n.s., opinie, atitudine, interviu. Lupta NS îşi va continua menirea de a fi în avangarda bătăliei pentru libertate naţională şi dreptate socială până la victoria finală.

În ciuda oricăror persecuţii din prezent, noi nu putem fi opriţi. Noi suntem viitorul!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”