Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 6 iunie 2024

Povestea nesfârșită (?) a unui slogan legionar furat


  În anul 2012 Naționaliștii Autonomi Timișoara (NAT) au luat decizia de a participa la alegerile locale din Timișoara cu doi candidați pentru Consiliul Local. În acest sens am încheiat o înțelegere electorală cu partidul legionar „Totul Pentru Țară”, candidații noștri urmând a participa la alegeri pe lista partidului „Totul Pentru Țară”. În urma acelei alianțe, deviza sub care am așezat candidatura camarazilor noștri a venit foarte ușor și firesc: TOTUL PENTRU TIMIȘOARA! Bineînțeles, era o formulă derivată din denumirea partidului aliaților noștri de la acea vreme, „Totul Pentru Țară”. Am tipărit afișele, pliantele și alte materiale electorale ale candidaților noștri cu sloganul-deviză TOTUL PENTRU ȚIMIȘOARA și le-am răspândit în oraș și în mediul online. La câteva zile distanță, candidatul USL (PSD+PNL), Nicolae Robu a furat deviza noastră TOTUL PENTRU TIMIȘOARA, transformând-o în propriul său slogan electoral. Trebuie să recunoaștem că nu ne-am așteptat ca o alianță de stânga să fure tocmai o deviză de inspirație legionară evidentă, pe care să o transforme în capital electoral propriu... Am semnalat public, la acea dată, furtul.
Iată că, după 12 ani, aceeași alianță stângistă se înjgheabă din nou și mai fura încă o dată deviza noastră „Totul Pentru Timișoara!”, de aceasă dată, deviza tronează pe partea pesedistă a comasaților, care i-au croit și derivatele: „Totul pentru Timiș”, „Totul pentru Săcălaz” ș.a.m.d.

Cum ar putea cineva să spere că "politicienii" care își încep campania electorală furând sloganul electoral al adversarilor politici vor munci după alegeri pentru binele public, vor sluji interesul național, vor construi un proiect de țară și nu vor mai cădea în genunchi în fața intereselor antiromânești  ale INSHR/AIPAC?...

Cu gândul la cuvintele lui Jonathan Bowden, vă îndemnăm ca în ziua alegerilor să nu dați doar un vot împotriva lor, ci să dați un vot pozitiv.  Votați pentru ceea ce sunteți. Votați pentru comuna, orașul și țara

noastră. Votați pentru acest pământ.

 Votează pentru ceea ce au luptat înaintașii tăi; tatăl, bunicul, stră-bunicul tău! Votează pentru ei, pentru tine și generațiile viitoare. Votează pentru o Românie a românilor și o Europa a europenilor. Votează pentru oprirea migrației care va distruge iremediabil statul național, Patria noastră și continentul nostru. Să votați  pentru redobândirea libertăților pierdute în ultimii 25 de ani.  

Nu contează sondajele. Ești doar tu și cu convingerile tale în fața buletinului de vot. 


România românilor, Europa europenilor!


Victor Brădescu


Se fură orice: sloganul meu electoral, „Uniţi pentru Timişoara”, a fost furat! Deviza mea este: „TOTUL PENTRU TIMIŞOARA!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”