Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 21 septembrie 2008

Imagini de la marsul de ieri contra mafiei imobiliare din Timisoara

Ofensiva Odal / Nationalistii Autonomi Timisoara (NAT) prezenti la mars.

Tricolorul si benarul desfasurat de catre membrii Noii Drepte


Goran Mrakici, liderul filialei ND Timisoara se adreseaza participantilor la mars in fata imobilului unde are sala de forta domnul Vladimir Voiasciuc .
Domnul Vladimir Voiasciuc sustinandu-si discursul.


Mitingul a avut ecou pana si in Ungaria. Un site nationalist maghiar a postat cu o zi inainte de mars un lung material unde a prezentat apelul Ofensivei Odal /NAT catre timisoreni si a prezentat cazul domnului Voiasciuc. Prezentam in continuare un mic fragment din respectivul articol.

" Maine in Timisoara se va desfasura o manifestatie impotriva mafiei
imobiliare tiganesti
Daca esti solidar cu timisorenii terorizati de tigani si care sunt fortati sa vanda casele tiganilor, daca esti impotriva palatelor urate si vrei sa fie demolate, hai pe 20.09.2008 in parcul Rozelor la ora 15. Timisoara nu-i a lor !!
Chemarea aceasta a fost lansata de Ofensiva Odal - Nationalistii Autonomi Timisoara (...), ei declarandu-se nationalsocialisti.
Blogul lor prezinta calvarul cu tiganii prin care trece un intreprinzator profesor. Pentru cazuri asemanatoare se vor intalni la ora 15 impotriva mafiei imobiliare tiganesti.
Dupa informatiile noastre, va lua cuvantul si acest intreprinzator care isi cauta dreptatea."
Apoi urmeaza toata povestea domnului Voiasciuc ...asa cum apare si pe nusuntcarnat.com

In timp ce presa timisoreana a subestimat in mod voit numarul demonstrantilor apreciind la doar 50 de participanti la miting, ziarul Gardianul relateaza corect si vorbeste de "peste 150 de timişoreni" prezenti la marsul de sambata.

Nota: Pozele care poarta amprenta FrontPress sunt preluate de pe siteul camarazilor nostri.

1 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari !

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”