Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 14 septembrie 2008

Miting contra mafiei imobiliare din Timisoara


Ca urmare a situatiei inacceptabile in care se afla Timisoara sub asaltul mafiei imobiliare locale tiganesti si careia, indivizi din administratia locala (pimarie) si institutii ale statului (politie) ii sunt complici prin coruptie, nepasare, incompetenta, nationalistii timisoreni ies in strada sambata, 20 septembrie 2008, incepand cu orele 15, in fata parcului Rozelor- intrarea dinspre Strada Acad. Alexandru Borza pentru a cere autoritatilor locale sa isi faca meseria pentru care ii platim. Cetetenii orasului, contribuabili seriosi care isi platesc darile sa nu mai fie terorizati de catre mafia care doreste sa le acapareze proprietatile prin teroare si santaj.
La miting va lua cuvantul domnul Vladimir Voiasciuc, timisoreanul care este un exemplu pentru noi toti pentru felul in care se lupta cu sistemul corupt si represiv. Aproape de fiecare data cand dumnealui a facut cate o sesizare cineva de la primarie a venit si i-a dat cate o amenda. Ultima, de curand, in valoare de 1.000 de RON.
Articole de interes
Un om in lupta cu o mafie intreaga : Vladimir Voiasciuc
Cazul profesorului Vladimir Voiasciuc vs. mafia tiganeasca
TIGANII IL ACUZA PE PRIMARUL TIMISOAREI, GHEORGHE CIUHANDU, CA IA MITA IN SCHIMBUL UNOR FAVORURI

1 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.petitiononline.com/qd3xx666/petition.html
pentru schimbarea denumirii din rom in tigan. uniti-va , romani, poate ne baga si pe noi cineva in seama. am ajuns sa fim batjocoriti de diverse etnii in propria noastra tara, si, culmea, o anume etnie, tiganii, incearca sa ne fure identitatea. nu permiteti asa ceva.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”