Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 30 iulie 2011

De partea cui a acţionat Anders Behring Breivik? A fost atentatul terorist opera Mossadului?

Nu am mai dorit să scriu despre asasinul norvegian Anders Behring Breivik, aşa cum nici măcar melodia preferata nu îmi place să o ascult „în buclă”. Am scris aici un articol şi am adus mai multe noutăţi, la acea oră, pentru blogosfera de limbă română şi nu numai. După o noapte am reuşit să transmitem câteva informaţii chiar şi prietenilor norvegieni, serviciu întors şi pentru care le mulţumim. Am considerat subiectul închis. Dar lipsa de bun simţ, de respect pentru adevăr şi preţuire pentru proprii cititori şi telespectatori ai mass-media de sistem, gen Realitatea Tv , Antenele ş.a. m-au făcut să mai scriu acest articol, pentru că am descoperit, cu această ocazie, că pe această temă se mai pot scrie multe până la triumful adevărului. Dar cea mai greţoasă relatare am găsit-o în mizerabila publicaţie anti-românească Acum.tv, unde, Petru Clej (de etnie evreo-ţigănească), un harnic asasin cu simbrie al intereselor noastre naţionale publică un halucinant material intitulat "E posibilă apariția unui Anders Breivik român?", în care acesta scrie cu neruşinare că ordinul masonic al "Cavalerilor Templieri", idealizat de asasinul din Oslo, este "astăzi asociat cu suprematiști albi".
Reproduc întreaga frază ca să vedeţi caracterul abject al autorului care e certat cu adevărul: "Autorul pretinde că este membru al Cavalerilor Templieri, un ordin creștin din vremea cruciadelor, iar astăzi asociat cu suprematiști albi". Stupefiant. O minciună ordinară tipică pentru propagandistul extremist-sionist Clej. Iar concluziile de final sunt de-a dreptul jignitoare pentru poporul român, mult prea ospitalier cu astfel de specimene care nu cunosc noţiunile de respect, loialitate şi bun simţ... Nu degeaba a radiografiat domnul Dan Culcer activitatea lui Clej astfel: "...activitatea unor propagandiști, editorialiști de tipul lui Bernard Henri Levy sau Petru Clej, a căror gândire ideologică are profunzimea unei bălți, originalitatea unui fițuici și transparența unui ferestre de budă pe care generații de căcănari și-au șters degetele, în lipsă hârtiei igienice." Acest detractor cu simbrie şi-a anunţat retragea de la această fiţuică atunci când, din cauza minciunilor propagate de "revista" sa, a fost pe punctul de a ajunge în faţa instanţei. Pe scurt, un amarât pe numele Samoilă, rudă cu marele patriot Traian Golea, a aberat în fiţuica online Acum ca un schizofrenic in spasme, murdărind memoria celui care l-a găzduit în casa sa, Traian Golea, şi a văduvei acestuia, rudă cu nesimţitul detractor. Termenii în care a scris nu pot fi reproduşi. Clej a modificat articolul respectiv, apoi a şters articolul cu scuzele de rigoare faţă de doamna Golea. A fost la un pas de tribunal şi a hotarât să se retragă de la revista ACUM. Mila şi iertarea creştină (pe care eu, un biet păcătos, nu o înţeleg) i-a dat curajul de a se întoarce la cele rele. La a arunca cu lături în valorile şi interesele acestui neam. Dumnezeu să îl răsplătească pe măsura sufletului şi a faptelor sale.

Dar să ne întoarcem la Anders Behring Breivik.

Media repetă obsesiv că atentatorul norvegian este un „extremist de dreapta”, „un neo-nazist”, „creştin fundamentalist”, „anti-multiculturalist”, „naţionalist”... Ei bine, toate aceste catalogări sunt false, mincinoase. De-a dreptul perfide.

Anders Behring Breivik nu a făcut parte din nicio organizaţie „gratulată” de presă ca fiind „de extremă dreapta”. Nu a făcut parte din nicio organizaţie naţionalistă norvegiană sau scandinavă. Nu a avut nici măcar contacte cu aceste organizaţii pentru că toate sunt anti-sioniste, contra naţionalismului extremist evreiesc. Iar Breivik era un filosemit şi un pro-sionist fanatic. Era un obişnuit comentator pe saiturile anti-musulmane, dar toate pro-sioniste, filosemite până la extremism. După cum se poate citi şi în pseudo-manifestul său, sentimentele sale pro-israeliene îl dominau şi îi animau acţiunile. Era atât de pro-sionist încât cerea în acest „manifest” "expulzarea musulmanilor din Europa" şi era atât de ambiţios încât milita şi pentru "expulzarea palestinienilor din West Bank şi Fâşia Gaza", adică din Palestina, singura lor casă.

Era Breivik cu adevărat un anti-multiculturalist, naţionalist şi "fundamentalist creştin"?

Anders Behring Breivik nu era nici un real anti-multiculturalist. El era strict anti-islamist. Saitul pe care îl frecventa mereu era document.no, (condus de un evreu extremist-sionist Hans Rustad, fost activist de stânga, pe care a abandonat-o după ce aceasta a devenit anti-Israel şi pro-palestiniană/musulmană) unde comentatorii sunt la rândul lor toţi anti-musulmani şi pro-israelieni, iar celelalte grupuri de imigranţi, chinezi, vietnamezi, africani non-musulmani, sunt zugraviţi ca „inofensivi”, sau chiar „contributori pozitivi pentru societate”. Breivik nu a făcut niciodată o remarcă negativă la adresa imigranţilor non-musulmani pe saiturile pe care îşi posta opiniile şi convingerile. (Vezi aici comentariile lui Breivik de pe document.no). Convingerile pro-evreieşti ale lui Breivik au mers până acolo încât afirma că "Europa a murit la Auschwitz".

„... trebuie să ne asigurăm că vom influenţa alţi conservatori cultural pentru a menţine linia noastră de gândire anti-rasistă, pro-homosexuală, pro-israelienă”, scria Breivik pe document.no, conform materialului semnat de evreul anti-sionist Israel Shamir şi publicat pe kuruc.info. Se identifică ideatica personală a lui Anders Behring Breivik cu ideologia naţionalistă sau credinţa creştină??? Absolut nicio intersectare!

Singura organizaţie cu care a rezonat norvegianul a fost English Defence League (EDL), organizaţie pseuudo-naţionalistă, anti-rasistă, pro-israeliană şi pro-homosexualitate. La fiecare manifestaţie a EDL steagul Israelului şi mesaje de susţinere a statului evreu sunt nelipsite, iar de curând s-a creat chiar o "divizie a homosexualilor", EDL Gay Division / EDL LGBT Division. Astfel că nicio organizaţie naţionalistă autentică nu colaborează cu EDL, chiar mai mult, evită orice conexiune cu această organizaţie. Singurul partid care are legături cu EDL este Partidul Libertăţii al lui Gert Wilders  (anti-musulman, pro-Israel) şi în rest doar tentative de colaborări soldate cu refuz. Ideologiile pe care le promovează aceste două organizaţi sunt apropiate de extrema dreaptă israeliană, gen Likud, cu care politicieni pseudo-naţionalişti ca Wilders, Filip Dewinter sau Patrick Brinkmann au stabilit legături de vasalitate.

Cine l-a inspirat pe terorist?


Presa nu a ratat ocazia de a pomeni de cartea lui dr. William Pierce, Jurnalul lui Turner, ca fiind un factor de inspiraţie şi mobilizare pentru Breivik în înfăptuirea atentatelor teroriste. Oricine citeşte cartea poate găsi o sumedenie de diferenţe şi un singur punct comun: în realitatea zilelor noastre un cetăţean norvegian a comis un atentat precum personajele din cartea menţionată. În nenumărate cărţi personaje ficţionale execută atentate, teoretic oricare dintre acele cărţi a putut fii o sursă de inspiraţie pentru Breivik. Dar în spatele presei cineva doreşte interzicerea acestei cărţi remarcabile din multe puncte de vedere, ceea ce au şi reuşit în unele ţări.


Apoi se menţionează numele lui Timothy McVeigh ca un exemplu pentru faptele lui Anders Behring Breivik McVeigh a spulberat clădirea FBI aruncând in bratele morţii 168 de oameni. Slujitori ai guvernului dar şi oameni nevinovaţi, "victime colaterale" cum le-a numit Tim, cerându-si scuze familiilor care probabil nu îl vor înţelege niciodată. Şi-a motivat gestul considerând că actul său este un legitim răspuns faţă de atacurile teroriste ale agenţilor guvernamentali de la Waco şi Ruby Ridge (unde au fost ucise comunităţi întregi de femei şi bărbaţi alături de copii lor) şi o opozitie faţă de îngrădirea libertăţilor civile ale americanilor. Nicio legătură cu motivele invocate de Breivik. Iar modul de acţiune, plasarea unei încărcături cu explozibil într-o maşină, a fost folosit în sute, poate mii de cazuri în lumea largă. Pentru Tim McVeigh nu era ceva extrem de greu. Era veteran al războiului din Golf, iar la întoarcere a fost decorat cu Steaua de bronz pentru acte de eroism. Anders Behring Breivik nu avea niciun fel de experienţă şi îi era practic imposibil să o construiască fără ajutor.

Posibil ca un model pentru el să fie teroristul evreu anti-musulman Baruch Goldstein care a ucis 29 de arabi palestinieni şi a rănit alţi 150, în Grota Patriarhilor din oraşul Hebron, în timp ce aceştia se aflau la rugăciune. După asasinate, atentatorul evreu a fost linşat de mulţime (de aici probabil şi ideea lui Breivik că va fii linşat). Baruch Goldstein a devenit „un sfânt” pentru extremiştii evrei.



Era Breivik "neo-nazist"? ("neo-nazist" în limbaj comunist şi corect politic înseamnă naţional-socialist)

Cât despre "neo-nazistul" Breivik acesta s-a exprima extrem de clar: "e cea mai mare jignire pentru mine să fiu numit naţional-socialist", iar manifestul său este un atac virulent împotriva naţional-socialismului, considerându-l un duşman al modului de viaţă pe care şi-l închipuia el. Despre Hitler spune că a fost ... "Marele Satan" şi că şi-ar fi dorit să călătorească în timp şi să îl asasineze pe Hitler în anul 1933. Obsesiile lui anti-naţionalsocialiste l-au ţinut departe de organizaţiile naţionaliste norvegiene şi scandinave, aproape în exclusivitate de orientare ideologică naţional-socialistă.

Comentatorul american Glenn Beck, filo-semit, pro-Israel (I stand with Israel), i-a asemuit pe tinerii de la Tabăra de vară a Tineretului Laburist cu organizaţia Hitlerjugend, cu siguranţă deranjat şi acesta de mesajele de boicotare a Israelului afişate de tinerii laburişti norvegieni. "Tabara suna un pic, stiti, ca Tineretul Hitlerist sau ceva de genul acesta. Cine organizeaza o tabara pentru copii unde totul e despre politica? Deranjant!", a spus Beck. Cât de deranjant? Suficient pentru un pro-israelian încât să ucidă 68 dintre aceşti tineri?

Atentatorul a fost membru al francmasoneriei

Anders Behring Breivik a fost exclus din loja din care făcea parte la câteva zile după atentat. Ivar A. Skar, Mare Maestru Suveran al Ordinului Norvegian al Francmasonilor s-a spălat pe mâini de Breivik, anunţând într-un comunicat că acesta a fost exclus din rândurile sale. Cert este ca Breivik avea o imagine falsă despre francmasonerie (asta bănuind că el a fost mânat de sinceritate). Îl idolatriza pe Jacques de Molay, Cavalerul Templier care a jurat să trăiască în sărăcie precum un monah, dar a ajuns să împrumute bani cu camătă îndatorându-l până şi pe regele Franţei, Filip al IV - lea. A jurat să lupte ca un cavaler pentru apărarea credinţei creştine, dar a adus din Orient practici musulmane, iudaice şi sataniste (vezi închinarea la baphomet) Jacques de Molay a sfârşit ars pe rug pentru erezii anticreştine. Ordinul fiind desfiinţat pentru erezie, apostazie, ritualuri obscene, homosexualitate, corupţie, fraudă şi ascunderea de informaţii.

Norvegia plânge şi e îndoliată, Europa empatizează cu suferinţa norvegienilor, în mod şocant, israelienii.... jubilează. Atacul, opera Mossad?


Mai multe saituri semnalează faptul că pe paginile ziarelor online israeliene la comentariile de sub articolele referitoare la drama de la Oslo abundă comentariile* evreilor care se bucură de nenorocirea norvegiană, o dramă ce a îndurerat întreg continentul european. Dezvăluirile şocante făcute de Gilad Atzmon, evreu născut în Israel, care a ales să iasă din rândul coreligionarilor săi şi să condamne nationalismul extremist şi terorist evreiesc, sionismul. El este acum un puternic critic al Israelului. În anul 1982 în timpul invaziei în Liban el a servit ca medic în armata israeliană. Atunci a ajuns la concluzia că este parte a unui "stat colonial, bazat pe jafuri şi purificare etnică".

Atzmon a ajuns la concluzia că modalitatea de operare în atacul terorist şi asasinatul în masă din Norvegia seamănă izbitor cu practica serviciului de informaţii israelian, Mossad. "Înainte de orice este destul de clar că o maşină cu bombă de o asemenea magnitudine şi o operaţiune atât de sofisticată nu este opera unui nespecialist care poate pune cu uşurinţă laolaltă; trebuie să ia cunoştinţe de specialitate. Şi aici se pun întrebările: cine îi putea oferi astfel de cunoştiinţe şi cine îi putea pune la dispoziţie o cantitate atât de mare de explozibili letali?"  Gilad Atzmon nu este complet sigur, dar adaugă câteva lucruri interesante: "Punând laolaltă toate informaţiile şi analizându-le,  luând în considerare toate posibilităţile, se poate sugera că Anders Behring Breivik a fost într-adevăr un Sabbath Goy". Un Sabbath Goy este un ne-evreu care este folosit la lucruri care sunt interzise unui evreu în zilele de Sabat. Şi Atzmon continuă: "Dar în realitatea Sion-izată în care trăim destul de tragic, Sabbath Goy poate ucide pentru statul Israel. Fiind un admirator al Israelului acesta şi-a tratat conaţionalii aşa cum IDF (Israel Defense Forces - Forţele de Apărare Israeliene - notă lupta-ns.info) tratează palestinienii".

Motivul atacului, printre altele, ar fii că Norvegia şi-a radicalizat ciriticile la adresa Israelului, ameninţând cu un boicot economic al statului Israel, promitându-i lui Mahmoud Abbas, liderul Autorităţii Palestiniene că Norvegia va recunoaşte un stat palestinian, chiar dacă nu imediat la declararea unilaterală a acestuia. Ministrul de Externe norvegian Jonas Gahr Stoere a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, alături de preşedintele palestinian Mahmoud Abbas, că "Norvegia consideră că este perfect legitim pentru preşedintele palestinian să se adreseze Organizaţiei Naţiunilor Unite" să solicite recunoaşterea unui stat palestinian independent. Partidul Stânga Socialistă, parte a guvernului de la Oslo a afirmat că va vota o moţiune în care va propune bombardarea Israelului dacă statul evreu acţionează împotriva organizaţiei Hamas în Gaza. Kristin Halvorsen a declarat că "Marea axă a răului sunt Statele Unite ale Americii şi Israelul". Anul trecut guvernul norvegian a decis să renunţe la două entităţi de muncă israeliene din West Bank. Israelul a fost de asemenea blocat să participe la o licitaţie în domeniul apărării. Cu câteva zile înainte de atacul lui Breivik tinerii din campusul laburist au afişat un bener pe care scria "BOIKOTT ISRAEL", probabil a contat decisiv în alegerea ţintei asasinului. Şi intelectuali de frunte s-au pronunţat împotriva relaţiilor norvegiene cu Israelul. Unul dintre aceştia, Jostein Gaarder,  a declarat că "Noi nu mai recunoaştem Israelul (..) Trebuie să ne obişnuim cu ideea: statul Israel, în forma sa actuală, este istorie! Israelul nu va avea pace până când nu va lăsa armele jos". Practic Israelul rămăsese fără prieteni influenţi în Norvegia. Relaţiile bilaterale dintre Norvegia şi Israel au ajuns într-un punct critic. Toate motivele pentru un serviciu de informaţii pentru a-şi pregăti atacurile teroriste în care este specializat, având victime în peste 30 de ţări de pe întreg mapamondul... Că a fost sau nu aşa, timpul ne va arăta cu exactitate toate amănuntele recentului atentat în toată hidoşenia sa. Toate indiciile ne fac să credem, tot mai mult, că e doar o altă operaţiune tip "steag fals".

Cert este că până atunci mass-media de sistem va continua să intoxice publicul cu "naţionaliştii care aruncă în aer clădirile" ce le stau în cale şi "ucid copiii" cu detaşarea sentimentală cu care dobori un personaj din World of Warcraft. Şi bineînteles, pretextul pentru limitarea libertăţii de exprimare pe internet, atâta libertate cât a mai rămas...

Intr-un articol de acum două zile notam.

Astfel, aflăm din Adevărul că „Hans-Peter Fridrich s-a declarat îngrijorat de „autonomiştii naţionali", care au preluat modelul autonomiştilor de stânga şi care au aproximativ 1.000 de simpatizanţi, printre care se numără şi tineri neonazişti.” (Adică „naționaliștii autonomi” în traducere exactă) Naționaliștii autonomi acționează în Germania din anul 1988 și până acum nu au fost implicați în procese penale care să justifice îngrijorarile ministrului federal de interne.
Din același articol citim o altă minciună legată de cazul Breivik, cum că acesta ar fii fost membru al „Nordisk, un forum online al extremiştilor nordici, printre ai cărui membri s-a numărat şi Anders Breivik”. Minciuna a fost lansată de o publicație electronică norvegiană, Expo, de extrema stângă și anti-fascistă. Nordisk.nu a ripostat imediat și a spus că a căutat în toată baza sa de date indicii care ar crea macar suspiciunea ca ar fii vorba de Breivik și nu au fost găsite. Dar sunt dispuși să coopereze cu poliția dacă vor fii aduse indicii în acest sens, chiar a provocat saitul extremei stângi care a lansat minciuna, Expo, să spună sub ce nume a activat Breivik pe forumul Nordisk. Dar Expo tace. De ce? Pentru că minte. 
Breivik nu a fost "creativ" decât pe platformele de expresie filo-evreiască şi pro-Israel ....

Neîndoielnic, islamul reprezintă o problemă gravă pentru identitatea culturală şi securitatea europeană. Valul uriaş de imigranţi musulmani care vin aici cu dorinţa de a-şi impune modul de viaţă anacronic şi religia sălbatică fără respect pentru libertatea şi demnitatea umană, pentru viaţa proprie şi a celorlalţi, în contradicţie totală cu valorile naţiunilor europene trebuie oprit imediat. Iar cei recent sosiţi trebuie repatriaţi. Alte măsuri trebuie luate până la eradicarea definitivă a problemei islamice. Dar cine sunt suporterii islamului?! Ei bine, nu doar politicienii europeni, ci chiar prieteni lui Anders Behring Breivik: EVREII. Aflăm de pe saitul evreiesc ynetnews.com, că milionarul evreu Robert Harush construieşte o moschee în Montereau şi este gata să cheltuiască o avere conform aceluiaşi sait pentru a promova "coexistenţa". De ce nu promovează coexistenţa în Israel/Palestina?

*Şi alte pagini de internet au găsit şocante comentariile israelienilor referitoare la atacul terorist de la Oslo. Vezi aici 972mag.com şi comentariile de pe ynet.co.il.

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://talpes-junior-loja99.blogspot.com/

FOARTE INTERESANT articolul tau.Insa nu am inteles la ce Samoila te-ai referit,si ce legatura are cu Samoila si partizanii din Fagaras-Golea Tanase-Sabin Mare.Sau care au mai fost.Respectiv,sa fiu mai clar,nu am inteles ce grade de rudenie au,si ce legatura ar avea cu Norvegia.Poate mai multe detalii m-ar lamuri,multumesc,felicitari

Autorul spunea...

Nu au absolut nicio legatura cu Norvegia si daca recitesti atent fraza o sa iti dai seama sensul in care a fost folosit numele Samoila acolo.

Samoila asta nu are absolut nicio legatura cu grupul lagionarilor Tanasa-Golea-Samoila, parasutat in Romania.

Samoila asta , doar pomenit in articol, este o unealta a lui Petru Clej, un evreu-tigan, care a scris un material despre Breivik. Ba chiar a simtit nevoia sa mai scrie inca unul, intr-o fituica anti-romaneasca: www.acum.tv/articol/36025/

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”