Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Bucureşti: A sărit de la etaj după ce a consumat etnobotanice

Un tanar de 30 de ani s-a aruncat, in noaptea de vineri spre sambata, de la etajul trei al unui bloc din cartierul Bucurestii Noi din Capitala.

Potrivit informatiilor furnizate de martori, acesta s-a sinucis dupa ce a consumat etnobotanice. Medicii au incercat sa-l resusciteze, dar nu au reusit.

Vecinii spun ca tanarul era retras, locuia singur si a mai provocat incidente si in trecut. O data a chemat pompierii, anuntand ca ii arde casa, povestesc vecinii, desi nu se intamplase nimic iesit din comun.

Vecinii au mai relatat, pentru Realitatea TV, ca pana la sosirea pompierilor tanarul incepuse sa arunce cu galeti de apa prin apartament si pe holul blocului. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”