Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 23 octombrie 2011

Mureş: Un poliţist a fost înjunghiat în timp ce intervenea pentru aplanarea unui conflict între ţigani!

Un politist din comuna mureseana Ceausu de Campie a fost injunghiat, in noaptea de sambata spre duminica, in timp ce intervenea, impreuna cu un coleg de-al sau, pentru aplanarea unui conflict izbucnit intr-un bar din localitate intre mai multi tigani, relateaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, Dan Oltean, in timpul interventiei unul dintre politisti a fost imbrancit, dar asupra celuilalt au tabarat mai multi tigani care, dupa ce l-au lovit cu pumnii si cu picioarele, i-au aplicat si doua lovituri de cutit in zona pieptului.

Politistul a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures, unde a fost supus unei interventii chirurgicale.

Procurorul Dan Oltean a mai spus ca in urma conflictului trei persoane au fost retinute pentru tentativa de omor si ultraj, urmand ca duminica sa fie inaintata Tribunalului Mures propunerea privind arestarea preventiva a acestora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”