Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Talmudul, cartea satanica a iudeilor



In ziarul ziua Nr. 4366 de sambata, 18 octombrie 2008, evreul Tesu Solomovici isi publica un articol plin de minciuni diversioniste care prezentau intr-o lumina favorabila o carte satanica: Talmudul. Articolul se cheama Talmudul - Cartea sfanta a evreilor.

Am fost surprins sa constat cat de putin stie lumea romaneasca despre Talmud. Aproape nimic! Cu gandul bun ca aceasta situatie s-ar putea repara nitel prin publicarea unei carti, am tiparit, in romaneste, "Talmudul - Cartea sfanta a evreilor". O buna ocazie oferita curiosilor de a intelege de ce Talmudul este considerat cea de-a doua carte sfanta a evreilor, prima fiind Biblia.- spune Tesu Solomovici in primele randuri ale articolului sau. Nu doar curios a fost Israel Shahak, un evreu onest care a fost instigat sa citeasca Talmudul de o fapta ingrozitoare l-a care a fost martor si care l-a marcat profund. Mai jos reproducem un fragment din articolul Ce ne spune Talmudul???, postat pe blogul KlausS .

Interesul sau pentru religia iudaica a inceput atunci cand a fost martorul unui incident; intr-un cartier evreiesc din Ieruslaim un evreu ultrareligios a refuzat sa-si foloseasca telefonul intr-o zi de sambata pentru a chema salvarea pentru un vecin neevreu. Tribunalul rabinic a confirmat ca acest comportament al lui a fost corect si pios ; in esentaa un evreu nu poate sa violeze sabatul pentru a salva viata unui ne-evreu , mai mult ii este interzis sa faca asta si in cursul saptamanii. Violarea legii sabatului este permisa doar pentru a salva viata unui evreu. Derutat si indignat de comportamentul evreului religios , Shahak a incepu sa studieze Talmudul , legea religioasa de baza a evreilor. Iata ce a gasit in Talmud :
Talmud, Iebhammoth 61a :Doar evreii au dreptul sa fie numitzi oameni , nu si neevreii.
Talmud, Iore Dea 377, 1 : Servitorii ne-evrei morti trebuiesc inlocuiti precum vacile sau asinii pierduti. Nici un fel de simpatie pentru evreii care-i angajeaza.
Talmud, Jalkut Rubeni Gadol 12b: Sufletele neevreilor provin din spirite spurcate , pe care le numim porci.
Talmud, Tosaphot, Jebamoth 94b: Daca mancati in prezenta unui ne-evreu este ca si cum ati manca un caine.
Talmud, Yebamoth 98a: Toti copiii goymilor sunt animale.
Talmud, Orach Chaiim 57, 6a : Nu trebuie sa aveti mai multa mila pentru un ne-evreu decat pentru un porc bolnav de stomac.
Talmud, Kerithuth 6b p. 78 :Doar evreii sunt fiinte umane , ne-evreii sunt animale .
Talmud, Kethuboth 110b :Pentru a interpreta un psalm un rabin a spus: Psalmistul ii compara pe ne-evrei cu fiarele spurcate.
Talmud, Abhodah Zarah 4b
: Puteti omori un necredincios cu propriile maini.
Talmud,
Abhodah Zarah 26b T. : Chiar si cel mai bun goym trebuie omorat .
Talmud, Bammidber Raba c 21 & Jalkut 772
: Evreii care varsa sangele necreinciosilor aduc ofranda lui Dumnezeu.

Am preferat sa citam un evreu care vorbeste despre Talmudul real si integral decat sa citam alte surse pe care Tesu Solomovici le contesta. Asa cum contesta si scrierile celor doi mari savanti romani A. C. Cuza si N. C. Paulescu.

Cica e o interpretare gresita a unui verset. Hmmm, Israel Shahak vorbeste despre aceleasi versete ca si cele pomenite de Cuza si Paulescu in textele lor. Si categoric Shahak nu este nici ignorant, nici rau intentionat si cu atat mai putin anti-semit; el fiind evreu , asa cum am spus deja. Versetul "Tov se be-goim harog" (chiar si pe cel mai bun dintre goimi ucide-l) Talmud, Abhodah Zarah 26b T, cica "se referea la popoarele pagane in mijlocul carora traiau in antichitate israelitii, si nu se aplica popoarelor printre care traiesc in prezent evreii". Ciudat toata lumea intelege altfel, chiar si evreii, numai 'rabbi' Solomovici vrea sa convinga cititorii romani ca e vb despre altceva. Noi va lasam pe voi sa judecati singuri unde este adevarul si trecem la o alta "creatie" a lui Tesu Solomovici.
Citam din cartea Războiul nevăzut al evreilor sionişti cu românii, capitolul De unde ne vin evreii!?
"O stranie poveste a fost mereu lansată de-a lungul timpului de către evrei, relativ la închipuita lor existenţă milenară pe teritoriul României, revendicând astfel un drept natural. O astfel de teorie, care susţine colonizarea Daciei de către imperiul roman cu populaţie evreiască strămutată din Iudeea, a fost relansată în anul 2002 de către Teşu Solomovici în lucrarea România Iudaică, lucrare sub forma a două volume uriaşe publicate pe banii Ministerului Culturii din România, deci pe banii contribuabililor români. De aici decurge ideea că evreii au o existenţă naturală în România dinainte încă de naşterea poporului român. Ei bine, de aici mai este doar un pas până la a spune că drepturile lor asupra teritoriului României sunt mai vechi decât ale noastre. Astfel, am ajuns să ne învăţăm istoria de la străini. Ungurii (hunii) ne spun că nu ne-au găsit aici când s-au aşezat în Transilvania şi în Câmpia Panoniei, iar evreii ne spun că nici nu ne născusem când ei erau stăpâni în Dacia ca cetăţeni romani."

Fapta lui Tesu Solomovici ne arata ca evreul strans legat de comunitatea lui iudaica nu poate fi niciodata loial Patriei in care traieste si sfarseste intotdeauna, inevitabil, prin a trada comunitatea bastinasa care l-a primit cu mila crestineasca.
Si pentru a va lamuri ca Talmudul este o carte satanica va invitam sa vizitati saitul unuia dintre evreii care sustin exact acelasi lucru. http://www.realjewnews.com/ Si tot de pe saitul acesta articolul Satanic Verses Of The Jewish Talmud

18 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru aceasta pagina. Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care nu cred tot ceea ce ii invata istoria oficiala, istorie scrisa "de cei care detin puterea".

Anonim spunea...

Israel Shahak i-a atacat in romanul sau pe ultrareligiosii din Me'a Shearim. Aia sunt dusi rau cu pluta. Ii reneaga chiar si pe cosangenii lor, pentru banalul motiv ca poarta blugi. Ori sort (femeile). Ei dau o oarescare culoare peisajului israelian, dar numarul lor scade pe zi ce trece. Judeii intelectuali cred ca mesia e-n ei si se mantuiesc singuri. Exact ceea ce a Tesu Solomovici in romanul sau. Alaturi de mine si de scriitorul roman Pavel Corut.

Dr.Constantin Burlacu spunea...

Anonimule, nu stiu daca esti acelasi anonim care bazaie pe aici ca o musca, dar daca da, atunci este bine sa iei aminte ca te inchini degeaba la Isus si celalti jidani, ca ei te considera atat pe tine cat si pe toti crestinii din lume goimi, adica animale de munca pentru jidani, nicidecum fiii lui Dumnezeu.

Dr.Constantin Burlacu spunea...

Catre Ileana Adriana Stan,

Intelectualii si bogatasii jidani, nu mai au nevoie de mesia sa-i scape din diferite sclavii (egipteana, romana, arabica, engleza etc.), pentru ca, acum sclavizeaza ei lumea si mai cu seama tarile crestine care au cazut primele prada propagandei religioase judeo-masono-crestine. Iar daca intelectualii jidani cred ca mesia este in ei si se salveaza singuri, de ce nu s-au salvat din lagarele naziste, si erau acolo fara putere si fara nici un ajutor de la Mesia, ori Dumnezeu lor ???
D-l Pavel Corut spune niste lucruri interesante, dar are inca multe de invatat pana a spune lucrurile pe nume, adica adevarul gol-golut, fara ocolisuri. Si inca ceva, nu cu dezbaterea religiei judaice, crestine, islamice ar trebuie sa se ocupe romanii nostri, cum s-a ocupat Cuza si Paulescu, care au scos, ci drept, in evidenta lucruri adevarate, ci ar trebui ca romanii sa fie preocupati mai mult de revenirea la credinta sacra stramosesca, la Zamolxis, la divinitatea pagana si DumneZEUL nostru cel drept si adevarat.Si sper ca romanii sa nu fie acuzati de rasism, ura criminala, xenofobie, blasfamie si alte acuzatii de geniul acesta, daca vor aplica cam aceleasi legi prevazute in Talmuld contra jidanilor si a altor venetici straini care ne sug sangele ca parazitii si ne fac viata mizerabila si amara.

Anonim spunea...

Evreii se considera o rasa destinata sa conduca lumea.
Talmudul este de departe cea mai violenta carte anti-nonevrei.

Evreii se afla si la baza comunismului. Revolutia din Rusia ce a dus la instaurarea comunismului a fost finantata si condusa de evrei (Lenin era partial evreu, Trotki era evreu).

Doar 13 participanti la revolutie au fost de etnie rusa.

Anonim spunea...

Dr.Constantin Burlacu , eu nu sunt "anonimul" pt care i-ati scris acuma, sunt total alta persoana ma numesc Daniel,
eu ma inchina lui Iisus si prea putin ma intereseaza ce fel ma considera pe mine evreii , eu am prieteni evrei si ma inteleg de minune si n ma considera animal, este adevarat ce spuneti ca unii evrei bogati au ajuns sa "sclavizeze" asta este tocmai una din porunca care le-a dat-o Dumnezeu sa NU o faca , deci aici nu imi fac grija pt ca Domnul o sa aibe grija de ei. Din partea mea evreii si intreg israelul o sa primeasca Binecuvantarile mele , amin.

Anonim spunea...

TREBUIE sa ne scapam de jidani ,daca nu vrem sa ajungem sclavii lor ,sintem in ceasul al 12-lea,nici nu va ginditi ce ne asteapta,ei ne fac viata amara indiferent de etnie,virsta statut social ;si e numai inceputul.TREZITI_VA!!!!!

Nicolau da Romênia spunea...

Jidani, cei mai mari Nazisti din lume!In statul lor nazist Israelul, nu intra multicultura, globalizatie, socialism, comunism pãna si pe Marxul lor judaic lau aruncat în rãhat, pentru cã jidani sunt rasisti!

Anonim spunea...

Trist, dar adevarat. Toate cartile asa-zise "sfinte" contin pasaje care indeamna la fapte ce nu numai ca nu au nimic divin in ele, dar sunt josnice si mizerabile chiar si in plan uman.
Sub cupola indemnului "Crede si nu cerceta" ni s-au inoculat o multime de astfel de "invataminte".
Pana la urma, consider ca nu ai nevoie de o fata bisericeasca sfatoasa pentru a-ti da seama ca a face o fapta buna si a avea o conduita morala te incarca de energie pozitiva. Nu o biserica sau o religie trebuie sa-mi impuna asta, ci bunul meu simt uman.

Anonim spunea...

Daca evreii ma considera pe mine s au pe noi animale eu ii consider pe ei niste bacterii care nu fac altceva decat sa provoace suferinta sa o duca ei bine.eu personal i as supune la cele mai grele chinuri,le as da foc de vii ca la niste viermi infecti.sunt cea mai imputita rasa impreuna cu ciorile spurcate(tiganii) din Romania.Daca se inmultesc ca sobolanii ar trebui sa moara la fel.

Anonim spunea...

pacat de Hitler ca nu a castigat razboiul cu siguranta se traia mai bine fara evrei si fara tigani imputiti.tot ce tine de nazism este prezentat doar din perspective discriminative pt germania!Putini vad partile bune ale nazismului lui hitler care a fost un EROU!

Anonim spunea...

Oare pentru a fi crestin adevarat ne trebuiesc comparatii? Oare evreii sunt de vina pentru ceea ce suntem noi ca romani, pentru evolutia noastra spirituala si umana? Ce ar fi daca am vedea"barna din ochiul nostru" si nu "paiul din al vecinului"? Cati dintre noi il iubim cu adevarat pe Cel ce s-a rastignit pentru noi, pe Cel ce a sters cu sangele si sudoarea sa pacatele noastre pentru ca noi sa contiuam sa le facem in continuare? Cu ce drept JUDACAM noi ? Suntem noi in masura sa decidem in locul Creatorului ce este DREPT? Iubiti-va dusmanii si poate si ei candva ne vor iubi.Nu conteaza religia, oameni neiubitori si neiertatori sunt in toate religiile lumii.Dumnezeu este iubitor si iertator.Doar Lucifer este drept, corect. Sa ii urmam lui sau lui Isus?PUTERE si DREPTATE? Sau IUBIRE si IERTARE? Ce ar trebui sa aleaga CRESTINUL? Dr.Nicolau

AliSS în Țara Minunilor spunea...

@Dr.Nicolau,
Dacă judecăm IUDAISMUL, o facem din punct de vedere al binelui uman și al moralei creștine. Iudaismul nu este altceva decât o învățătură satanică, anti-umană. Să nu spunem adevărul pentru că asta ar fi contrar...iubirii???? Cum vine asta sau cum vine că dreptatea se exclude cu iubirea și iertarea? Închidem ochii la crimă și nedreptate pentru că altfel nu mai putem fi creștini? Aveți o morală ciudată. ”Doar Lucifer este drept, corect.” - șocant pentru un creștin... Mai urmează să ne vorbiți despre reptilieni, balaurieni...

Anonim spunea...

Si daca judacam religiile, pe oricare, credeti ca avem si puterea de a decide in locul altora ca ele ar trebui eliminate?La ce bun sa intelegem ceea ce multi stiu deja, la ce ne foloseste noua romanilor acest lucru? Suntem liberi la opinie, suntem liberi sa traim acceptand sau neacceptand alte religii, nimeni nu ne ia nimic. Nu avem decat ceea ce avem si nu putem fi decat ceea ce suntem ROMANI si CRESTINI.Si cred cu tarie ca socant ar fi sa nu cunoastem termenul de CRESTIN.Ma consider o nationalista dar accept si respect liberul arbitru.
CU respect Dr. Nicolau

AliSS în Țara Minunilor spunea...

@Dr. Nicolau, nu decidem în locul altora, îi informăm pentru a face alegerile în deplină cunoștință. La ce ne folosesc noi românilor?! :) E ca și cum am spune „la ce imi folosește să știu ce este diabetul că nu sunt eu bolnav de diabet?!”
Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar nu aveți atitudine naționalistă. Naționalistul este avid de informație, dorește să se autoperfecționeze, să se culturalizeze, nu bagă capul în pământ ca struțul considerând că treaba lui e să răspândească iubire irațională precum hippy.

Anonim spunea...

Dar iubirea este IRATIONALA, altfel nu ar fi IUBIRE. Si nu critic informarile, cu care sunt deacord doar ma exprimam LIBER si cu mult respect pentru initiativa dumneavoastra de informare. Dr. Nicolau

Anonim spunea...

Consider ca exista multe feluri de atitudini nationaliste si imi pare rau ca nu coincide atitudinea mea cu a dumneavoastra dar va urez succes. Este si acest fel o modalitate, dupa parearea mea cam agresiva, de informare.Depinde de categoria de populatie pe care o vizati.
Aceeasi (desconsiderata) Dr.Nicolau

Anonim spunea...

perfect adevarat.....voi sunteti o rasa inferioara creata doar pentru a ne slujii pe noi.
romania fara romani este o tara minunata.....romanii sunt un neam in agonie,analfabeti betivi si hoti.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”