Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Studentii norvegieni vs. Coca-Cola


În luna noiembrie 2008, studentii norvegieni ai universitatii din Oslo au votat în marea lor majoritate de a restricţiona prezenţa dominantă a produselor Coca-Cola în campus, etice şi de a introduce în campus alternative etice la Coca-Cola.
Într-o rezoluţie adoptată de Universitatea din Oslo Welfare Council, organismul studenţesc caută să restrângă în mod semnificativ mărimea contractului Coca-Cola şi să ofere alternative de băuturi, care sunt etice şi comercial echitabile, precum şi să adopte criterii mai stricte pentru a se asigura că, companiile care fac afaceri cu Universitatea din Oslo au puternice înregistrări de mediu şi etice. Organismul Studentesc, de asemenea, informează Coca-Cola de la decizia lor de a restricţiona Coca-Cola. Sursa: rinf.com
Legatură de interes: http://www.killercoke.org/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”