Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 17 aprilie 2009

Politician egiptean: "Hitler si-a aparat tara in fata conspiratiilor puse la cale de Rusia, impreuna cu Serbia"


Ragab Hilal Hamida afirma: "Care Holocaust? Hitler a actionat in legitima aparare"


Adolf Hitler a actionat in legitima aparare, iar Holocaustul este pus sub semnul intrebarii "de toata lumea", a declarat un parlamentar egiptean la postul de televiziune Al Nas, transmite Hotnews.ro. Ragab Hilal Hamida a afirmat ca "Hitler si-a aparat tara in fata conspiratiilor puse la cale de Rusia, impreuna cu Serbia la inceputul Primului Razboi Mondial. Mai tarziu, ei au parjolit Polonia in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cine a facut asta? Evreii. Asa ca Hilter a actionat in legitima aparare". "Care Holocaust? Toata lumea se indoieste de el", a declarat Hamida. Politicianul egiptean a spus apoi ca musulmanii sunt poporul semitic autentic deoarece " apartin credintei adevarate". sursa: ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”