Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 17 iunie 2009

Români, ţinta unor atacuri rasiste la Belfast, Irlanda de Nord? NU! Nu sunt romani, sunt TIGANI!


Presa romana a anuntat ca romanii din Belfast, Irlanda de Nord, sunt tinta unor atacuri ale "grupului fascist numit Combat 18". Dincolo de faptul ca acest grup este inactiv de ani buni (anchetatorii au anuntat ca in spatele atacatorilor nu exista niciun grup extremist), pe noi ne intereseaza cine erau cei atacati. Si cum o imagine face uneori mai mult decat o mie de cuvinte, acum puteti observa ca in niciun caz cei atacati nu erau romani ci...TIGANI. E clar ca limina zilei ca persoanele din imagine sunt mai intunecate decat noaptea. Romanii nu au fost tinta tinerilor nord-irlandezi ci putorile de tigani. Le-a ajuns cutitul la os si irlandezilor din Belfast.

26 comentarii:

Anonim spunea...

Heil c18!

Anonim spunea...

Heil Combat18!

Anonim spunea...

Lumineaza-ne si pe noi, de unde stii tu care nu ai nici o legatura si nu ai avut cu BH/C18 ca e inactiv?

Lupta NS spunea...

Inante sa lamurim unele lucruri. BH si C18 sunt 2 grupari distincte. In unele parti chiar adversare. Nu cred ca e cazul in GB.
Ok, deci politia a exclus din start ca gruparea Combat 18 sa fie legata de atac. Desi, le-ar fi placut...
Apoi actiunile Combat 18 nu au mai fost amintite de pe la sfarsitul anilor '90 decat sporadic si fara a se nota incidente majore. Mai e amintita ca 'activand' pe langa unele firme din Anglia. Parerea mea si a multor englezi ns e ca C18 a murit odata cu Tyndall.

Daca tu ai alte informatii...:| Dar nici tu nu ai de altfel nicio legatura cu ei :D

RNS spunea...

@SoldatulDac88
Combat 18 si Blood and Honour sunt una si aceeasi grupare, mai exista o miscare Blood and Honour care sunt impotriva C18(Ei sunt numiti Blood and Dishonour) printre ei fac parte(BH Ungaria, Croatia, chiar si in Anglia, SUA, Germania). Combat 18 niciodata nu a disparut ea nu este clasificata ca o organizata este "leaderless" oricine poate actiona sub egida C18...

Anonim spunea...

Ce ns englezi cunosti tu ma ? wankerii nationalisti autonomi rapperi de 15 ani ? Bai baiatule baga-ti capul la cutie si nu mai scoate tu vorbe de altii, tu habar nu ai despre ce vorbesti.Scrii articole asa degeaba ca nu ai ce face!

Tu vb din videoclipurile si doc. care le-ai vazut pe discovery amice cu fosti huligani din C18 maj. de la Chelsea !
Maturizeaza-te !
PS: 2 BH-uri ce vb tu e doar in mintea voastra ! Exista doar 1 Singur BH !
E, lumineaza-te si ciocul mic!Altadata intereseaza-te inainte de a posta ceva in numele altora
http://www.dailymotion.com/video/x64qkx_battle-beyond-stardom_music

Lupta NS spunea...

Rezistenta NS,
Insasi gruparile BH si C18 confirma ca sunt 2 grupari distincte. Facand parte din BH nu inseamna ca automat este si membru al C18.
Daca "oricine poate actiona sub egida C18" atunci oricine poate spune despre ceilalti ca sunt "Blood and Dishonour"?! Cam incurcata treaba. Oricum, BH a fost infiintata de catre ISD iar C18 de catre dizidenti ai BNP printre care David Myatt acum trecut la islam.
Chestia cu liderlessul e ca nu exista lider, dar asta nu exclude o forma de organizare. C18 a aparut in Anglia si e firesc ca cei de acolo sa aiba contact cu fiecare grup nou creat oriunde in lume si sa isi dea acceptul (sau nu) pentru recunoasterea lui. Desigur aceasta regula elementara trebuie sa fie respectata si de catre cei disperati sa isi spuna BH sau C18...
A se vedea si anonimul nostru mioritic..

RNS spunea...

Din acel BH infiintat de ISD ,cei ce-au infintat "Blood and Dishonour" au fost alunganti de alti camarazi pentru ca erau mai fatalai(de aici ura pe C18)... Adevaratii BH sunt cei ce sustin C18 care l-a inceput au fost o grup de securitate. In BH/C18 nu te inscrii ca nu ii partid oricine are un grup de camarazi si face ceva pt rasa alba se poate numii BH/C18(evident la divizii pe tara exista si organizatori). Blood and Dishonour se rezuma doar la afaceri.

RNS spunea...

Uita-te la video-ul anonimului e vechi dar explica cum e treaba. Foarte bun video-ul

Rommel spunea...

Soldat Dac, nu il mai baga in seama pe anonimul care poarta nume de jidan si a emigrat din Oltenia in Bukale si acum se da mare alb. de fapt e dat la o parte de toti acest mikha'El aka Mihai!!! i se mai spune si "wanna be" din cauza ticului sau de a scrie mereu aceasta expresie. =))
Iesi din porumb fraiere ca te-am vazut. ;)

Lupta NS spunea...

Nu mai faceti atacuri personale si e ultima data cand lasam mesaje de genul asta!

Lupta NS spunea...

Rezistenta NS,
E destul de ilogic. In primul rand, sa iei un BRAND pe motiv ca "faci ceva pentru rasa alba" e nu doar un furt cu pretext dar si o ticalosie. Combat 18 li se cuvine doar celor din Anglia si celor pe care ei ii recunosc. Restul sunt falsuri penibile, incercari mai mult sau mai putin juvenile de a fura acest brand.
Din nou. Nu amintiti de David Myatt, un ideolog ns de exceptie pana a avut caderea si a ajuns la islam, unul dintre fondatorii C18. Grupare originar anti-Ira, asa cum bine puncteaza si autorul materialului de aici
In video se patineaza pe o singuta idee care prin repetitie exagerata devine o platitudine; in rest, nu lamureste nimic.

RNS spunea...

@SoldatDac BH/C18 e o miscare internationala exista C18 Russia, C18 Slovakia, C18 Olanda si Belgia,C18 Franta ,nu e doar pt englezi ei stiu asta si nu cer bani pt copyright :D. Englezii au inventat miscarea si ea s-a raspandit (ca nationalistii autonomi). http://www.skrewdriver.net/ aici explica mai multe...

Lupta NS spunea...

Am citit tot ce scrie pe skrewdriver.net s.a.m.d... Dar aici chiar nu ai dreptate, insa nu mai am chef sa ma intind pe subiectul asta ca e total aiurea.
O singura clarificare. "Nationalistii autonomi" sunt O FORMA DE ORGANIZARE SI ACTIUNE! Nicidecum un brand.. Maine ne putem spune altcumva (de altfel avem si nume alternativ) nu conteaza pt noi decat sa pastram forma si setul de idei nationalsocialiste. Pentru altii conteaza sa isi spuna musai Combat 18. ;)

RNS spunea...

In fine nici eu nu vreau sa ma intiind vad ca nu ajungem la un numitor comun o lasam balta, nu conteaza cum iti spui important e ceea ce faci...

Anonim spunea...

@SoldatulDac88 nu ai inteles nimic din tot ce a scris RezistentaNS sau eu.Ti-a/m clasificat in parte fiecare lucru.Nu vad cu ce te-am mai putea lamuri.
@Rommel mai baga o fisa , sunt dobrogean ;)

Lupta NS spunea...

@anonim. Discutia am avut-o numai cu @Rezistenta. El a venit cu argumente bune sau rele dar tu nu ai venit decat cu cateva fraze lipsite de o minima inteligenta.
Nu mai scrie aici pentru ca nu vei mai avea publicate comentariile.

RNS spunea...

Ce ma inerveaza certurile astea ampulea intre nationalisti, si asa suntem putin mai si ne certam...

Lupta NS spunea...

Eu nu ma cert cu nationalistii. Observa ca aceasta scursura care se pretinde a fi behasist si combatist a atacat primul. Si categoric nici macar nu face parte din aceeasi natie cu noi. ;)

Lupta NS spunea...

Si inca ceva @rezistenta ns,
Combat 18 sau BH belgia nu exista. Cu siguranta vrei sa te referi la Flandra.
Unde poti citi si ca B&H Flanders is sympathetic with C18 and it's ideals, but C18 and B&H aren't always one and the same movement!
Numa' bine.

RNS spunea...

Flandra am vrut sa scriu si eu acolo am gresit ;)... Au colaborare cu cei din Olanda BH Flandra si Olanda site nou al lor http://www.bloodandhonournl.com/

Corneliu spunea...

Nationalistii vor avea intotdeauna motive sa lupte unii impotriva altora prin definitie, deoarece fiecare grup reprezinta interesele sale nationale. Iar aceste interesevor ajunge pana la urma la puncte de antagonism.

Lupta NS spunea...

Nu stiu care e legatura cu subiectul, evreule.

Corneliu spunea...

Ceeace am scris, nazistule, este o constatare generala. Nu se leaga de incidentele cu tiganii din Irlanda de nord. Dar imi aminteste de conflictul peren dintre cele doua forme de nationalism din acel loc, ca si de ceeace se coace in asa numitul "Tinut Secuiesc".
Constatrea e pur si simplu axiomatica.

Lupta NS spunea...

Iti aminteste total aiurea. In Irlanda de Nord este un conflict intre doua comunitati diferite dpdv religios: catolici si protestanti. Protestantii sunt la randul lor tot irlandezi, nu au alta nationalitate decat arareori.

Lupta NS spunea...

Se intorc tiganii in Romania!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”