Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 15 august 2009

Mizilic de 10.000 de lei, cautiunea pentru eliberarea patronului clinicii Sabyc

Magistratii Tribunalului Bucuresti au fixat o cautiune (procedura extrem de rar acceptata de magistratii din Romania!) de numai 10.000 de lei pentru Harry Mironescu, patronul clinicii Sabyc, implicat in scandalul traficului ilegal de ovocite si inseminari artificiale.

Luni 17 august, instanta urmeaza sa reia procesul privind eliberarea pe cautiune a acestuia. Totodata, magistratii au admis, vineri, cererea procurorilor DIICOT de prelungire a mandatelor de arestare pentru patronul clinicii Sabyc, Harry Mironescu, pentru fiul său, Yair Miron, şi pentru secretara Cecilia Borzea, pe numele acestora urmand sa fie emise noi mandate de arestare pentru alte 30 de zile.

Decizia instanţei privind prelungirea mandatelor de arestare preventiva luata vineri seara nu este definitivă, aceasta putand fi atacată cu recurs din partea avocatilor celor trei. In acelasi timp, Tribunalul Bucuresti va analiza pe 25 august cererile de eliberare pe cautiune facute de fiul patronului clinicii Sabyc, Yair Miron, si de secretara Cecilia Borzea, acuzati de trafic de ovule prin intermediul unei clinici private de specialitate care isi desfasura activitatea in Capitala. Atat patronul clinicii Sabyc, Harry Mironescu, cat si fiul acestuia si secretara au facut cereri de eliberare conditionata sub control judiciar. În cazul lui Yair Miron, instanta s-a pronuntat deja, respingându-i, marti 11 august, cererea, iar cererile facute de tatal acestuia si de secretara vor fi analizate pe 20 august. Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 27 iulie, recursul împotriva arestarii facut de seful clinicii Sabyc, Harry Mironescu, de fiul acestuia, Yair Miron, medic rezident, si de Cecilia Borzea, persoana care se ocupa de relatii cu clientii. În acelasi timp, tot la Tribunalul Bucuresti s-a judecat, vineri, cererea DIICOT de prelungire a mandatelor de arestare ale lui Hari Mironescu, a fiului sau Yair Miron si a secretarei clinicii, Cecilia Borzea, pana la inchiderea editiei magistratii neluand o decizie in acest dosar. continuare la sursa: gardianul.ro
Cititi si alte materiale legate de clinica sabyc

9 comentarii:

Catalin spunea...

SoldatulPolitic88,hai sa vad ce zmeu esti in fata la Politie.Iti fac reclamatie pentru amenintare,hai ca te potolesc eu...

NS_Local spunea...

Inca o data, arati ca esti doar o zdreanta. Esti naiv, baiete.

NS_Local spunea...

Pai daca iti vedeam pozele de la inceput, crezi ca iti mai ziceam ceva??? :)) Deci esti tigan si locul tau este intre tigani, nimic anormal in preferintele tale. ;) Cat despre tatuaje, ohohohoo.... Cel care le-a facut era orb? =))

Catalin spunea...

Am depus astazi reclamatia la Politie si acum asteptam fiecare finalizarea anchetei.Sanatate...

Lupta NS spunea...

Croncane in alta parte. ;)

das spunea...

Catalin,amice, esti un Idiot!

Catalin spunea...

Sa va mai lamuresc intr-o problema,bunica mea este AROMANCA.Aromanii pindeni au tenul mai masliniu(oricum habar n-aveti).Unchii mei care locuiesc in Ceamurlia,au un ten masliniu mai pronuntat.Ati vazut vreodata poze cu:Caranica,Caratanase sau Beza?Erau fix "tigani",Caranica a fost fost var din a a doua generatie cu bunica mea.Sa vedeti cum vorbiti aiurea fara sa aveti habar...le ficiori,stambair gargalotu lea glaru tze suntiti,iu sunt musheat ficior aroman,nu cum hi lea voi di la Banat.S'baneadza lali glari di ficiori...

Anonim spunea...

Daca n-ar fi fost jidani la mijloc nu erau eliberati.

Lupta NS spunea...

ba da, ca legea e egala pentru toti. =))
Pai eliberarea pe cautiune este special creata pentru doua categotii favorizate: evreii si bogatii (indiferent de rasa, nationalitate $amd).

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”