Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 4 august 2009

Tiganii ameninta ca vor da foc Timisoarei daca nu “se face dreptate” in cazul lui Trifu Schrottu

Rudele tiganului timisorean Schrottu Trifu, ucis si transat de doi studenti la Medicina in urma cu cateva zile, ameninta cu trecerea orasului prin foc si sabie, daca vinovatii nu vor fi pedepsiti pe placul lor.

“Aşteptăm să vedem ce va spune legea, în funcţie de pedeapsă vom vedea ce vom face. Dacă nu se face dreptate (citeste: daca nu se face dreptate asa cum vrem noi), va arde oraşul ăsta începând de la mic la mare. Nu scapă nimic. Nici sediul organelor de stat, nici poliţia. Noi suntem buni, dar proşti”, citeaza cotidianul Gandul pe una din rudele victimei.

Cu alte cuvinte, legea exista doar selectiv pentru clanurile tiganesti din Timisoara (ca si de oriunde altundeva). Gruparile de mafioti Visinel si Grefieru iau cu japca locuintele romanilor din zona centrala (vezi serialul din Evenimentul Zilei) si nu li se poate face nimic, cei in cauza fiind “curati ca lacrima”. In schimb, atunci cand un tigan este ucis, brusc rudele se desteapta si-si aduc aminte ca exista o lege care ar trebui sa-i pedepseasca pe vinovati. Mai mult si infinit mai grav, ameninta Timisoara ca daca pedeapsa nu le va fi pe plac, vor da foc orasului “de la mic la mare”.

Dar romanii, cand se vor destepta? (Altermedia)

PS: Alo, Politia si Parchetul? Amenintarea cu savarsirea unei infractiuni este fapta penala. Se sesizeaza cineva? sursa: ro.altermedia.info

3 comentarii:

Anonim spunea...

http://video.tion.ro/video/43605/conducatorii-rromilor-trifu-schrottu-a-mers-sa-cumpere-aur-de-la-studenti-si-l-au-omorat

Ia uite aici amenintari din partea ciorilor. mi-e scarba de politia asta imputita

das spunea...

LoL..mai bine poltita timisoreana l-ar scoate din arest pe politistul galatean, pt curatarea zonei!

Lupta NS spunea...

"a mers sa cumpere aur" :)) jalnica explicatie. A mers la curve domnule tigan Rudolf!!! =)) Rufolf, Shrottu, Visinel. Sunteti de tot kktul.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”