Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 19 ianuarie 2010

Chile a sărbătorit triumful dreptei în alegeri cântându-i lui Pinochet (VIDEO)

Candidatul dreptei, Sebastián Piñera (60 de ani), a câştigat alegerile prezidenţiale din Chile, cu 52%, în faţa lui Eduardo Frei, contracandidatul său şi reprezentantul stângii care a dominat ţara timp de peste 20 de ani.
Această schimbare politică în Chile, marchează o dinamică cheie în America Latină, care începe să se trezească la realitate după doua decenii de dominare neo-marxistă, şi să se întoarcă la credinţă şi patriotism.

În mod spontan, cei ce au sărbătorit în stradă (Piaza Italia) victoria lui Piñera au început să cânte slogane în favoarea lui Pinochet. "Generale Pinochet, această victorie este pentru tine", "Chi Chi Chi le le le, Viva Chile, Pinochet", au scandat cetăţenii triumfători, după cum puteţi vedea în videoclipul alăturat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”