Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 14 martie 2010

Bebeluşii albi, minoritari în SUA anul acesta

Pentru prima oară în istorie, numărul nou-născuţilor negri, hispanici sau asiatici ar fi mai mare decât cel al albilor în 2010, în Statele Unite, potrivit sociologului american Kenneth Johnson, scrie Le Figaro.

Încă din 2008, 48 la sută dintre bebeluşi proveneau din rândul minorităţilor în America, faţă de 37 de procente cât erau în 1990. Acum, americanii se apropie de un prag simbolic şi de o revoluţie demografică.

Motivul – migraţia tinerelor mame spre tărâmul făgăduinţei, dar şi faptul că femeile de origine hispanică fac mai mulţi copii, în medie câte 3.

15 la sută din populaţia din SUA este hispanică. Iar în perioada 2000-2008 femeile de această origine au contribuit serios la creşterea natalităţii.


De partea cealaltă, femeile albe se decid să aducă un copil pe lume din ce în ce mai târziu.

Dacă predicţia se adevereşte, în 40 de ani, minorităţile ar putea să devină majoritari în sânul populaţiei americane, e de părere Kenneth Johnson.

Sociologul se bazează pe datele ultimului recensământ din 2000. Aşa că în 2042, minorităţile vor fi la putere. Iar în 2050, 54 la sută din populaţie adică 235,7 milioane de persoane vor fi din rândul minorităţilor. Ca să aveţi o comparaţie, acum albii reprezintă două treimi din populaţia americană. sursa: evz.ro

11 comentarii:

Anonim spunea...

Sa nu va tirati ca de obicei si pe urma sa urlati:VAI,CATALIN N-A VENIT LA BATAIE.De abia astept sa veniti in Basarabia...futu-va mortii in gat...

Ion Tetaierau spunea...

Nici macar nu stiam ca si tiganii se solidarizeaza cu marsul nationalistilor romani. :))
Mesajul de mai sus l-ai gasit in Cartea de rugaciuni a Capitanului?
Sau intre bucile negresei pe care o pupai in cur in poza de pe hi5?
Cand esti la tast si trimiti mesaje de genul acestora (cu continut traditional tiganesc) ce duh salasluieste in tine?
Baiete, tu esti o rusine pentru specia umana, indiferent de rasa!
Dar in curand viata ta se va schimba. Vei avea o revelatie. :D

Stefan1488 spunea...

Ion, lasa-l ca iara plange si ameninta ca merge la politie. :))
Asta e omul extremelor. Odata e gipsy-zorro, odata e emo-gipsy. Vezi care e singura constanta...
=))

Anonim spunea...

Va astept in BASARABIA PE 27.Daca nu veniti o sa afle toata lumea ce de cacat sunteti,ma amenintati pe bloguri,forumuri si peste tot...fata-n fata N-AVETI COAIE.V-am facut atatea oferte si ati dat raspunsuri de pizde.Sper ca sa veniti in Basarabia,indiferent cati sunteti.Toata lumea a aflat ca sunteti cateva pizde proaste care sufera de nazism.Daca veniti in Basarabia de fata cu toata lumea ma bat cu voi...PUTETI SA FITI SI 10.Odata si odata tot va torn pe undeva...

Ion Tetaierau spunea...

Tu ai mania persecutiei, ca atatia altii din rasa ta. E boala colectiva la voi. Noua doar ne este scarba de tine si atat.
Nu o sa ai norocul sa scapi de stresul unei intalniri cu noi si mai ales acolo. :)
Daca ai avea macar jumatate de creier in cap si tot ti-ar fi rusine de mesajele astea ridicole de la care sari imediat la amenintari cu politia.
Esti o creatura hidoasa si atat.

Anonim spunea...

Pizde proaste,asta sunteti.Daca veniti in Basarabia ati belit pula.De fata cu toata lumea intru in voi...de doi ani va astept la batie si nu veniti.Ati inceput sa plangeti la aia din Basarabia...voi aveti impresia ca eu sunt pizda aia de Tudor care vb frumos cu voi.

Anonim spunea...

Caty, iti intelegem nebunia, desi nu suntem sensibili la ea. Nu e nevoie sa stai toata ziua la comp sa trimiti mesaje de genul asta si apoi sa plangi amenintand cu politia.
Noi suntem milostivi si te putem ierta, doar avem nevoie de o mascota.
Daca te-au iertat camarazii din Bucuresti dupa ce ai scris despre ei toate rahaturile alea pe blog, cum am putea noi sa nu te iertam cand iti vei cere scuze asa de frumos. :)

El Rey Israel spunea...

Very good brother
Your aryans kids are beautiful.

88 From Gallaecia Spain

Dragoș Galbur spunea...

Nu ascultati dobitocul ! Va asteptam in Basarabia cu drag fratilor. Anonimii toata viata lor vor ramine anonimi, nimic mai mult !

Anonim spunea...

Stai pe pace frate, acolo vom fi, fara doar si poate. ;)
Asta nu e anonim, e o mascota in toata regula. Merge la Marsul Normalitatii cu tricou ros inscriptionat cu nume de designer poponar.
:))

Anonim spunea...

@Aristocrata, thank you very much , brother!
88 from Banat!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”