Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 5 martie 2010

Tiganul e tot tigan si in U.S.A...

Nu doar tiganii din Romania se ocupa cu escrocherii legate de vrajitorie si chiromantie. Nu mediul in care traiesc e de vina pentru modul lor de viata detestabil. E in firea lor sa minta, sa insele, sa fure. Cazul prezentat de saitul american http://www.gypsypsychicscams.com/ dovedeste din plin cu ce se ocupa gypos in USA si parca sunt o oglinda a tiganilor de pe plaiurile noastre.

Diferenta e ca acolo ii ia IRS-ul (fiscul american), le confisca prada si-i baga la beci pentru multa vreme. La noi, apar pe la congresul PSD, se incuscreaza cu familia prezidentiala, cu juma de parlament si cu o alta jumatate dintre judecatori. Iar pe la ANI si Parchet nu trec decat sa dea in carti ori sa ghiceasca in palme.

Nu ne ramane decat sa va indemnam ca in cazul in care sunteti un fraier roman, tepuit pe taram american, de zburatoarele din imagine, sa scrieti pe adresa info@gypsypsychicscams.com si ei va vor ajuta cu placere sa va recuperati bunurile cu care v-au escrocat acesti ''stalpi ai societatii'' in Romania, pompos numiti ''scams'' in USA...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”