Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 14 aprilie 2010

Rabin condamnat la inchisoare in SUA pentru pedofilie

Un rabin din Brooklyn a fost condamnat, luni, la pedeapsa maxima de 32 de ani de detentie pentru molestarea sexuala a unui minor.

Rabinul a fost condamnat pentru opt capete de acuzare de abuz sexual, informeaza NT Daily News.

"Este important ca justitia sa transmita un mesaj clar ca abuzul si molestarea copiilor nu sunt tolerate", a declarat Patricia DiMango, judecatorul Curtii supreme din Brooklyn.
Intrebat daca ar vrea sa se adreseze instantei, Baruch Lebovits a raspuns "Nu, multumesc".


In ciuda faptelor evidente, avocatul rabinului l-a numit pe Lobovits un "sfant" si a cerut judecatorului sa anuleze verdictul, sustinand ca aceste afirmatii au drept scop santajul pentru bani.
 Juriul l-a gasit vinovat pe rabin de abuz asupra unui minor. Rabinul si-a atras victima intr-o masina si a intretinut acte sexuale cu el. Victima, care acum are 22 de ani, a declarat ca este multumit de rezultatul procesului.
"Experienta de aici mi-a redat speranta si optimismul pe care le credeam pierdute pentru totdeauna", spus baiatul. "Fiecare zi pe care Baruch Lebovits o petrece in inchisoare, reprezinta o zi in care copiii din comunitatea noastra sunt in siguranta", a completat tanarul.

Bunica victimei s-a aratat multumita de rezultatul procesului, insa a mentionat ca nepotul sau, care s-a apucat de droguri si furt dupa ce a fost molestat, nu va mai fi niciodata la fel.
"Era atat de dulce, un baiat foarte dulce", a spus aceasta. "Cum ii dai inapoi unui copil viata sa, inocenta sa?", a continuat bunica victimei. dupa sursa: ziare.com si ataclapersoana.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”