Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 18 mai 2010

Un gest nobil: O donaţie foarte importantă pentru Misteria Carpatica

Amănunte despre concertul Misteria Carpatica (din 23 mai 2010!)
Maidanpec, Timoc, Serbia/TimocPress/luni, 17 mai 2010/ - Poetul roman care e stabilit in Franta, Nenad Iancovici, a facut o donatie financiara formatiei de muzica romaneasca moderna MISTERIA CARPATICA, cu o suma de bani pentru a organiza repetitiile acestei formatii in studiul profesionist, in scopul pregatirii pentru concertul LUMINA RAIULUI, care va avea loc pe data de 23 mai in Varset.

Domnul Iancovici, un poet romanesc foarte inzestrat si cunoscut in zona sa, considera aceste mijloace ca fiind modeste, insa pentru MISTERIA CARPATICA sunt foarte importante.


Acest ajutor este pentru MISTERIA CARPATICA de o valoare foarte mare, avand in vedere ca vine de la persoana care l-a acordat nefiind obligata, dorind sa ajute arta si cultura neamului romanesc.
Va instiintam ca ne am adresat de mai multe ori institutiilor competente pentru cultura minoritatii nationale romane din Serbia, si nu am fost luati in seama. Cu atat gestul acesta are mai mare valoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”