Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 august 2010

Sălbăticia pe care politicienii europeni trădători o primesc prin încurajarea imigraţiei: Viol "în masă" într-un sat din Congo: 150 de femei au fost abuzate

Două grupări înarmate au violat peste 150 de femei dintr-un sat aflat în provincia North Kivu, din Republica Democratică Congo, în cadrul unei petreceri care a durat patru zile.

Agresiunile s-au petrecut luna trecută, potrivit unui oficial ONU.

"Victimele atacurilor începute pe 30 iulie primesc acum îngrijiri medicale şi asistenţă psihilogică", se arată în comunicatul ONU, citat de CNN.

Agresorii sunt insurgenţi loiali Forţelor Democratice pentru Eliberarea Ruwandei.


Grupul internaţional Medical Corps care se ocupă de tratamentul femeilor deţine mai multe detalii despre atac.

"Incidentul s-a petrecut când bărbaţi înarmaţi au intrat în sat. Ei au convins populaţia să nu fugă spunând că nu doresc altceva decât mancare. La lăsarea întunericului însă, a ajuns un alt grup înarmat,iar în următoarele patru zile rebelii au violat femeile din sat", se arată în comunicatul oragnizaţiei.

Femeile au fost agresate de doi sau chiar şase bărbaţi, iar uneori violurile aveau loc în faţa soţilor sau copiilor, mai relatează Medical Corps. sursa adevarul.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

pretty cool stuff here thank you!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”