Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 12 august 2010

Se pregăteşte cenzura în spaţiul virtual românesc sub pretextul protecţiei moralităţii!...

Actualizare: Intr-o emisiune la postul Realitatea TV, Madalin Voicu si Lia Olguta Vasilescu au cazut de acord ca aceasta lege care cenzureaza internetul sa contina si sanctiuni contra..."discriminarii".
Libertatea cuvântului în pericol pentru românii care folosesc internetul!

Dacă veţi mai înjura pe internet, riscaţi amendă sau chiar puşcărie! Senatoarea Lia Olguţa Vasilescu (Partidul Social Democrat, neocomunist) vrea să iniţieze o lege prin care să fie înfiinţată o structură care să monitorizeze conţinutul de pe internet şi care să impună moderarea înjurăturilor, ameninţărilor şi obscenităţilor.
Înjurăturile şi ameninţările, extrem de frecvente pe site-urile agenţiilor de ştiri, ale televiziunilor şi ziarelor, dar şi pe bloguri, să fie sancţionate sau curmate, prin moderare. "Nu mă gândesc neapărat la CNA, pentru că am văzut cu domnul Varujan Pambuccian nu doreşte să fie implicat CNA. Vom adopta un pachet legislativ mai vast. Internetul este necesar să existe o anumită reglementare.
Problema nu e experienţa mea. Experienţa mea e una a tuturor femeilor din politică. Am primit ameninţări la adresa copilului meu şi nu sunt singura. Ţin foarte mult la protejarea copiilor. Am fost foarte surprinsă să aflu că pe site-ul celei mai importante agenţii de ştiri sunt obscenităţi. Chiar a venit nepoata mea recent la mine şi m-a întrebat ce înseamnă nu ştiu ce obscenitate pe care o citise în subsolul unei ştiri despre mine. Trebuie să ne gândim în primul rând la protejarea copiilor. Ideea unei legi a pornit şi de la discuţii cu mai mulţi jurnalişti, care mi-au cerut un asemenea proiect", spune, pentru realitatea.net, Olguţa Vasilescu. după opiniatimisoarei.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”