Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Abuzuri totalitare în Germania: Hainele "asociate neo-naziştilor" sunt interzise de Universitatea din Greifswald

O universitate din nord-estul Germaniei a anunţat vineri că va interzice studenţilor şi profesorilor să poarte îmbrăcăminte "asociată cu neo-nazişti".

Anunţul a fost făcut de Universitatea din Greifswald în urma unui incident care a avut loc ultimul semestru, în care un profesor de drept a purtat o haină cu marca Thor Steinar, care este deosebit de apreciată de către "extremiştii de dreapta".

Purtarea hainelor marca Thor Steinar este deja interzisă în Parlamentul Federal al Germaniei, în mai multe legislaturi regionale, precum şi pe stadionul de fotbal al echipei Hansa Rostock, de asemenea, situat în nord-estul ţării.

Citiţi şi Boicot dupa schimbarea personalului? - Thor Steinar made in Dubai

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”