Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Fidel Noii Ordini Mondiale

Declarat mort de presa, scos acum si imbalsamat, transformat in trompeta a multi-culturalismului Noii Ordini Mondiale, Fidel Castro sare in apararea tiganilor din Francia chiar si din sanatoriul de alienati mintal unde se afla internat de catre milosul sau frate, criminalul Raul Castro, noul lider de la Havana.

Fidel Castro: tiganii expulzaţi, victimele "unui alt fel de Holocaust rasial"

Liderul cubanez Fidel Castro a apreciat ieri că tiganii expulzaţi de Franţa sunt victimele unui "alt fel de Holocaust rasial", relatează AFP.

"Ultimul lucru la care ne-am fi putut aştepta este această nouă expulzare a ţiganilor francezi, victime ale cruzimii extremei-dreapte franceze, care a afectat deja 7.000 dintre ei. Sunt victimele unui alt fel de Holocaust rasial", a spus Castro, într-un mesaj citit după prezentarea părţii a doua a autobiografiei sale, potrivit Mediafax.
Fostul preşedinte cubanez, în vârstă de 84 de ani, a făcut referire la repatrierea ţiganilor din Franţa către România şi Bulgaria, condamnată de instituţiile europene.
Parlamentul European a adoptat o rezoluţie prin care solicită Franţei şi altor state UE "să suspende imediat toate expulzările de ţigani".

Ministrul francez pentru Imigraţie, Eric Besson, a afirmat că, în perioada 1 ianuarie - 26 august, 8.313 români şi bulgari au fost repatriaţi din Franţa, marea majoritate voluntar, în timp ce în 2009 numărul repatrierilor a fost de 9.875. sursa: evz.ro

3 comentarii:

LorDrEd spunea...

Steagul Cubei comuniste in stanga si cel al capitalismului-globalist in dreapta, reprezentat de sigla adidas. Heheheh

Anonim spunea...

aiureli! Unde scrie că a zis Fidel Castro aşa ceva? Cred că inventaţi voi, ziariştii.

Alin Sorescu spunea...

Nu era greu sa cauti pe net surse cat mai diverse pentru a te convinge ca sunt vorbele lui Castro. Sunt articole care reproduc mesajul lui sau reactia autoritatilor franceze la remarca lui Castro.

Uite aici cateva.
Surse franceze: http://www.france24.com/en/20100911-castro-provokes-french-anger-calling-roma-expulsions-holocaust

englezesti http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11271064
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1311981/Fidel-Castro-says-French-President-Nicolas-Sarkozy-trusted-launch-codes-nuclear-bombs.html
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/centralamericaandthecaribbean/cuba/7995746/France-carrying-out-racial-holocaust-claims-Castro.html

americane http://miamiherald.typepad.com/cuban_colada/2010/09/fidels-allegation-of-a-french-massacre-of-gypsies-is-rejected-in-paris-as-over-the-top.html

jidovesti:
http://www.ejpress.org/article/week_at_a_glance_/45874

iraniene:
http://edition.presstv.ir/detail/142123.html

cubaneze (chiar Granma-ziarul oficial al comunistilor cubanezi)
http://www.granma.cubaweb.cu/secciones/ref-fidel/art222.html
http://www.granma.cu/ingles/reflections-i/13sept-reflections.html
...

Cauti si gasesti in toate limbile, articole scrise pe tema asta de prienteni si dusmani ai regimului lui Castro.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”