Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 14 octombrie 2010

Slovacia împrumută Fondul Monetar Internaţional cu 280 milioane de euro

Deşi România se împrumută fără încetare şi discernământ de la Fondul Monetar Internaţional (FMI) - care nu este altceva decât o bandă de samsari - Slovenia, o ţară cu mult mai mică decât ţara noastră împrumută F.M.I. cu până la 280 de milioane de dolari, conform saitului FMI. De ce suntem într-o situaţie atât de dezastroasă încât să împrumutăm fonduri uriaşe de la mafia cămătarilor F.M.I.? De ce este nevoie să aceptăm toate condiţiile mizerabile ale acestor bandiţi internaţionali, clauze care duc ţara spre dezastru?! De ce nu am căutat şi nu căutăm sprijin direct (dacă este cu adevărat nevoie!) unor ţări precum Slovacia sau Polonia care au trecut foarte bine prin aşa-numita "criză mondială"? Întrebări la care politicienii responsabili pentru aceste îndatorări ale ţării, care amanetează bunurile inalienabile ale neamului şi pun în grav pericol viitorul naţiunii, dacă ne-ar răspunde ar face-o în stilul lor caracteristic, arogant, "în doi peri", deşi răspunsul este într-o stea cu şase colţuri...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”