Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 5 noiembrie 2010

Germania totalitară: 22 de tineri arestaţi pentru convingerile politice naţionaliste!

Poliţia germană a declarat, miercuri, că a arestat 22 de persoane suspectate de "răspândire a ideologiei neo-naziste" într-o acţiune majoră împotriva patrioţilor germani care au susţinut staţia de radio pe internet Widerstand-Radio (Radio Rezistenţa).

Statul german a risipit sume uriaşe din banii contribuabililor germani tocmai pentru a-i spiona şi apoi aresta pe cei mai fideli fii ai naţiunii germane. Astfel că, nu mai puţin de 270 de ofiţeri au fost implicaţi în percheziţionarea a 22 de locuinţe din peste 10 landuri ale Germaniei, cele mai multe în Rhineland-Palatinate şi North Rhine-Westphalia, confiscând computere şi telefoane - au recunoscut cei de la BKA (Bundeskriminalamt, un fel de FBI german cu apucături criminale, asemănătoare cu Securitatea din România comunistă).
Şeful BKA, Joerg Ziercke, a declarat că replesaliile împotriva posturilor de radio de pe internet care difuzează muzică "cu caracter xenofob" şi "de extremă dreapta" vor continua. A se întelege: "Vom călca şi arta în picioare, îi vom aresta pe patrioţi, asta ne cer stăpânii nostri".

Purtătorul de cuvânt al BKA a spus că o altă persoană, care nu a fost arestată în cursul zilei de miercuri, ridică la 23 numărul de persecutaţi pe motive politice ai acestui lot de tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, 17 bărbaţi şi 6 femei.

Site-ul postului de radio Rezistenţa a avut în jur de 135.000 accesări de anul trecut, a declarat Ziercke, Widerstand-Radio fiind foarte popular printre tinerii naţionalişti germani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”