Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 12 ianuarie 2011

Aberaţiile multiuculturalismului nu mai au limite. De la mitologie la mitomanie: Actor negru in rolul unui zeu nordic din filmul Thor

Un sait care boicotează filmul boycott-thor.com
Studiourile Marvel Comics par a ţine morţiş să bată măr orice aberaţie a extremismului "corectitudinii politice", aşa că, au distribuit un actor negru în rolul zeului nordic, Thor.
Intr-o declaratie oficială lansată recent de către Consiliul Cetăţenilor Conservatori , aceştia condamnă faptul că remake-ul filmului Thor atacă valorile conservatoare şi reinventeaza zei mitologici nordici de culoare ... neagră. Studiourile Marvel Comics sunt cunoscute pentru sprijinul acordat extremei stângi, anti-conservatoare şi anti-albe.

“Se pare că Studiourile Marvel cred că oamenii albi nu ar trebui să aibă nimic unic pentru ei. Un film ce urmează să fie lansat, bazat pe cartea de benzi desenate Thor, dă mitologiei Norse un make-over culturar insultător. Unul dintre zei, Heimdall, este jucat de Dj-ul Hip Hop Idris Elba." Omului alb i se rescriu istoria, cultura, miturile.... Totul i se schimonoseşte prin deformarea adevărului istoric şi cultural, prin infuzia de minciună obraznică, neruşinată, lipsită de orice limită.

Hip-Hop-erul Idris Elba, în rolul zeului nordic Heimdall....

3 comentarii:

AiTy91 spunea...

Pentru cine este familiar cu ideologia şi psihologia manipulării maselor, nu este nimic nou ceea ce am spus şi scris în repetate rânduri: „Pentru lichidarea unui popor , se începe prin a-i altera, a-i şterge memoria: îi distrugi cultura, cărţile, religia, istoria şi apoi vine altcineva care îi va scrie alte cărţi, îi va da altă religie, altă cultură, îi va inventa o altă istorie. Între timp, poporul începe să uite ceea ce este sau ceea ce a fost iar cei din jur vor uita şi mai repede: limba nu va mai fi decât un simplu element de folclor care, mai devreme sau mai târziu, va muri de moarte naturală. Noile forme istorice vor aduce elemente şi simboluri noi de adoraţie, care le vor îndepărta pe cele originare. Din vechiul start spiritual vor rămâne undeva, la un etaj inferior al cunoaşterii, numai câteva cuvinte, expresii, tradiţii, impresii, fragmente, nume de localităţi, munţi şi ape, fără un înţeles aparent. Formele vechi care, cândva, au ocupat valenţa transcendentalului, vor fi deplasate de formele noi, care vor dicta componenta şi funcţiile «noului popor». Napoleon Savescu

Anonim spunea...

Cum adică promovează aripa dreaptă?

NS_Local spunea...

Aşa scria în respectiva misivă. Noi am eliminat-o acum pentru că nu e importantă remarca. Voiam să o eliminăm înainte de postare, dar ne-a scăpat. Mulţumim pentru semnalare.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”