Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 12 ianuarie 2011

O piesă de excepţie: Brasardă cu emblema Armatei Naţionale Române de vânzare pe internet

Un camarad ne-a adus la cunoştinţă că saitul de internet http://ww2army.com/ are la vânzare, în cadrul licitaţiei online, un obiect de o maximă importanţă pentru toţi naţionaliştii români, tinând cont de raritatea piesei şi de valoarea ei istorică şi sentimentală. Este vorba despre o brasardă cu emblema Armatei Naţionale Române (are şi o ştampilă a Armatei Germane în colţul drept), formată din voluntari, aproape în exclusivitate din legionari români, după trădarea regelui Mihai de Hohenzollern, la 23 august 1944.

Despre armata creată în Germania cu scopul declarat de a lupta până la capăt împotriva satanismului bolşevic am mai scris aici: Armata Naţională Română.
Saitul respectiv nu oferă un certificat de garanţie la această piesă, singurul care oferă certificate de autenticitate este D. Niemann din Germania. Preţul este plasat între 250$ şi 270$, dar proprietarul este dispus să negocieze ţinând cont că până acum nimeni nu a fost receptiv la oferta sa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”