Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 12 februarie 2011

”Alba-neagra” cu diplomă falsă: Consilier PDL în Dâmboviţa şi preşedintele filialei dâmboviţene a "Partidei Romilor Pro Europa", cercetat penal pentru înșelăciune și uz de fals

A absolvit liceul deși nu avea decât nouă clase! Este vorba de un consilier județean din Dâmbovița care și-a falsificat diploma de bacalaureat pentru a se înscrie la facultate. După absolvirea facultății, s-a înscris și la master.

Vasile Moise, cunoscut sub numele ”Deju”, consilier în Consiliul Județean Dâmbovița și președinte al filialei dâmbovițene a Partidei Romilor Pro Europa, este cercetat pentru înșelăciune și uz de fals. Polițiștii au descoperit că alesul local a absolvit Facultatea de Inginerie Managerială și a Mediului din cadrul Universității Ecologice din București folosindu-se de o diplomă de bacalaureat falsificată.

Deși din diploma de bacalaureat reieșea că Vasile Moise urmase cursurile unui liceu târgoviștean între anii 1980 și 1984, în realitate acesta nu a terminat decât clasa a IX, în anul următor fiind exmatriculat pentru absenteism. Folosindu-se diploma falsificată, Moise s-a înscris - ba chiar a absolvit - cursurile universitare. În 2010 s-a înscris și la cursurile de masterat la Facultatea de Drept din Târgoviște, de unde însă s-a retras, se pare în momentul în care a aflat că polițiștii îi verifică actele de studii. În prezent, alesul local este cercetat penal, dosarul fiind înaintat procurorilor de la Parchetul de Pe lângă Judecătoria Târgoviște.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”