Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 28 februarie 2011

Video: scandal uriaş în Jandarmeria gorjeană

Când a apărut "ultimul jandarm cinstit" care ar fi descoperit o geantă cu 50 de mii de euro, ne-am exprimat scepticismul. Acum se pare că vin şi dovezile. Totul este un fals grosolan. Materialul de mai jos este preluat din presa gorjeană şi aduce noi investigaţii care demonstrează că "milostenia" şi "cinstea" jandarmului sunt o...înscenare ordinară!
“Jandarmul erou”, avansat la excepţional de ministrul Traian Igaş, este un impostor ordinar. În seara şi la ora la care a susţinut – public şi în rapoartele interne – că a găsit şi returnat 50.000 de euro era de serviciu, la punctul de control acces al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, loc pe care nu l-a părăsit nicio clipă!!!


Şoc: găsirea şi returnarea a 50.000 de euro de către subofiţerul Trăistaru Aurel, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, e o mare farsă, o mare minciună, o mare dezinformare orchestrată de Jandarmeria gorjeană, căreia i-a căzut victimă nu numai presa botanistă, ci şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, care a semnat ordinul de avansare în grad, la excepţional, a jandarmului erou, care, veţi vedea dovezile, este, în realitate, un impostor ordinar.
Victimă a căzut şi Costel Gavrilă, inspector general împuternicit la comanda Jandarmeriei Române, care a venit imediat la Târgu Jiu şi a oficiat personal avansarea în grad a farseorului.
GORJNEWS va face toate demersurile necesare pentru a determina Corpul de Control al ministrului Administraţiei şi Internelor să vină la Târgu Jiu pentru identificarea şi sancţionarea autorilor acestei manipulări ordinare. Totodată, vom cere procurorilor militari să se autosesizeze. Investigaţia noastră, pe larg, va putea fi citită în ediţia print, de joia viitoare, a săptămânalului GORJNEWS şi, în curând, aici, pe site.
Cele şase minciuni ale jandarmului Trăistaru Aurel au fost demonstrate de noi în ediţia din 24  februarie a.c. a emisiunii “PANOUL DE ONOARE”, de la GORJ TV, disponibilă mai jos.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Comunisti din orasul Targu-Jiu cei mai mare profanatori de morminte din Europa!

Au dărâmat și profanat circa 1500 de morminte!
La doi metri se afla oasemintele eroilor iar talbagi construiesc peste Eroi Cavouri??

Pe site-ul ONCE se poate citi "
Cimitiru din Tg-Jiu amenajat în anul 1918 cuprinde 92 de morminte individuale aparținând unor militari romani.

Militeni impreuna cu securisti au distrus si profanat Cimitiru Eroilor din Tg-Jiu,Jud.Gorj.

Sunt înmormântați în Cimitiru Eroilor din Tg-Jiu 1681 soldați germani!
Astazi mai sunt circa 90 de cruci din beton din circa 1500?
Tot în cimitir separat mai sunt 67 morminte ale soldaților rusi.

http://www.verticalonline.ro/un-fost-securist-in-cimitirul-eroilor

http://viataingorj.ro/dezvaluiri/sau-facut-peste-70-de-cavouri-peste-osemintele-eroilor/

Profanatori de morminte din orasul Tg-Jiu sunt pe mana cu autoritatile centrale si locale si bineintales cu nemernici de la Ambasada Germaniei de la Bucuresti.
Acesti nemrnici de la Ambasada nu au pus macar o floare pe mormintele soldatilor germani in ultimi cinci ani altfel observau ca au fost distruse de acesti politisti si securisti circa 1500 cruci ca sa construiasca domniile lor pentru familie si rude(soacre,scroafe),locuri de veci.
Daca citeste cineva acest articol din Germania sa anunte autoritatile germane de profanarea Cimitirului Eroilor din Tg-Jiu cu complicitatea tacita a reprezentantilor Ambasadei Germaniei de la Bucuresti.

CONSTANTIN spunea...

Ma numesc Tapus Constantin din Tg-jiu si confirm ca postarea anterioara in legatura cu Cimitirul Eroilor militari din Tg-jiu este din pacate adevarata . Fostul ofiter de securitate Marinescu Danut acum pensionar militar cu pensie de lux acordata de statul roman pentru ca a ancalcat drepturile si libertatile omului in timpul regimului comunist ( Dovada este Decizia CNSAS nr. 319/03.10.2006 ) m-a urmarit si anchetat pentru pozitia mea potrivnica regimului comunist in anii 80 iar acum pentru ca se cosidera un erou al natiunii si-a construit un cavou in Cimitirul Eroilor Militari din Tg-Jiu , locul unde isi dorm somnul de veci militari romani si straini cazuti in cele 2 conflagratii mondiale .
mai multe aflati accesans adresa ;
http://www.verticalonline.ro/un-fost-securist-in-cimitirul-eroilor

Tapus Constantin Membru AFDPR-GJ

Anonim spunea...

Din pacate situatia nu este singulara. Securisti de ieri, sereistii de ayi care ne urmaresc pe la marsuri si diferite intrunirii au recunoscut cu non-salanta unui camarad ca cel putin unul dintre ei este membru al org. de ..revolutionari... Nimic nou veti spune, poate. Poate vom publica in curand poza lui pe sait, ca avem un intreg album cu cei care ne urmaresc. De ce sa nu il utilizam?!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”