Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 6 martie 2011

Pedofil castrat pe propria cheltuiala

Dupa ce a stat 12 ani in inchisoare pentru molestarea a sute de fetite, si-a dat seama ca are o singura sansa pentru a fi eliberat: castrarea! Si a platit pentru operatie.

Pedofilul din Luisiana s-a supus de bunavoie castrarii, fiind singura lui sansa de a fi eliberat din inchisoare. Francis Phillip Tullier, care a fost condamnat pentru molestarea a sute de fetite cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, a pledat vinovat in instanta in anul 1999 si a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare. Acum are 78 de ani.

Avocatul sau, Nathan Fisher, i-a recomandat sa se lase castrat, fiind singura lui sansa de a iesi de dupa gratii. Pedofilul s-a supus interventiei chirurgicale pe propria cheltuiala. Dupa ce se va pune pe picioare, va fi eliberat si va trai in Iberville.

„Aveau destule dovezi pentru doua sau trei sentinte de inchisoare pe viata“, a declarat avocatul lui Tullier, citat de Daily Mail. „Nu a fost castrare chimica, ci totala“, a precizat avocatul barbatului acuzat de pedofilie.

Tullier a fost de acord cu operatia inca din 1999, dar a tot fost amanata pe motive de siguranta a sanatatii. Barbatul a incercat sa scape de operatia totala, in octombrie, motivand ca „barbatia“ sa este singurul lucru care i-a mai ramas dupa ce si-a pierdut casa si sotia.

Raspunsul judecatorului a venit imediat: „E timpul sa dam Cezarului ce este al Cezarului.“

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”