Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 6 martie 2011

Un nou scandal sexual în Partidul Social Democrat (PSD): O membră a filialei timişene, susţinută de colegi, a pozat într-o revistă obscenă!

Un nou scandal sexual în putregaiul puturos al partidelor politice. Şi unde se petrec cele mai multe scandaluri sexuale din politica "românească"?! Evident în PSD, de data asta la Timişoara unde o membră de partid a pozat goală într-un pictorial cu tentă lesbiană al unei reviste obscene.

Fata s-a simţit foarte mândră de realizarea ei. Cu atât mai mult datorită faptului că a fost susţinută de colegii din filiala timişeană a PSD, după propria sa mărturisire. "Colegii de la organizaţia locală sunt entuziasmaţi, apariţia fetei în revistă fiind, pentru mulţi dintre ei un motiv de mândrie", remarcă ziarul Gândul. Tânăra Roxana Golban, în vârstă de 20 de ani, nu se aştepta în niciun caz ca elanul său să fie tăiat tocmai de ipocrizia conducerii centrale a PSD prin vocea lui Victor Ponta, dovedind că nu este încă suficient de matură... Victoraş, un fost şi actual adulterin, a fost el însuşi implicat în scandaluri sexuale alături de protejatul său Nicu Bănicioiu patronaţi de parlamentarul şi sponsorul PSD-ului, Robert Negoiţă. Un grup de activişti ai Naţionaliştilor Autonomi din Timişoara au tapetat cu afişe, la vremea respectivă, sediul local al PSD, afise prin care denunţau depravarea morală a neo-comuniştilor care au ajuns în aşa hal încât au corupt fete de liceu, unele de-abia primiseră carte de identitate...

Nu putem decât să constatăm, încă o dată, că partidele politice se scaldă în cearşafurile murdărite de toate curvele care au făcut din politica românească un bordel în toate sensurile în care poate fi folosit acest cuvânt... E timpul să scăpam de ele, de toate partidele!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”