Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 17 martie 2011

Pedofilie: Copii români livraţi pentru homosexualii germani!

UPDATE 1 Câţi suspecţi au fost ridicaţi
Membrii unei reţele specializate în aprovizionarea bordelurilor homosexualilor germani cu adolescenţi din România au fost reţinuţi, în această dimineaţă, în urma unei operaţiuni a poliţiştilor de la “Crimă Organizată” Timişoara şi a procurorilor DIICOT. Anchetatorii au descins la locuinţele din Arad la domiciliile membrilor grupării. Aceştia erau cei care se ocupau de racolarea minorilor cu vârste între 16 şi 18 ani. Adolescenţii erau “antrenaţi” în România de aceştia, care-i introduceau în tainele “artei”. Pentru a-i putea scoate din ţară pe adolescenţi, membrii grupării obţineau de la părinţi împuterniciri notariale, spunându-le că le vor duce copiii la muncă şi vor câştiga bine. Odată plecaţi din România, adolescenţii ajungeau în Germania, unde erau supravegheaţi de membrii din România sau de complicii de acolo.
“Prospăturile” erau plasate în bordelurile sau în localurile homosexualilor din Frankfurt. Minorii erau, în cele mai multe cazuri, partea activă. Preţul încasat era între 50 şi 100 euro pentru o partidă de sex. În medie, un minor producea în medie 3.000 euro pe lună, dar erau şi luni excelente când strângeau şi 5.000 euro. Banii erau împărţiţi între membrii reţelei şi adolescenţi. La această oră percheziţiile sunt în plină desfăşurare. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate detaliile.


UPDATE 1 Trei suspecţi au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT, fiind acuzaţi de trafic de minori şi întreţinere de raporturi sexuale cu un minor. De asemenea, au fost aduşi pentru declaraţii mai mulţi băieţi, exploataţi de reţea. În ultimii trei ani, aproximativ 20 de tineri au fost duşi în Germania de această grupare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”