Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 18 martie 2011

Yenul japonez a atins cel mai ridicat nivel faţă de dolar după Al Doilea Război Mondial

Cursul monedei japoneze, yenul, a ajuns la cel mai ridicat nivel faţă de dolar, de la cel de-al doilea război mondial. Pe pieţele asiatice, dolarul era cotat ieri seară la doar 76.52 de yeni.

Evoluţia poate părea surprinzătoare deoarece cutremurul şi urmările sale vor avea un impact devastator asupra economiei.

Analiştii spun că valoarea monedei nipone va creşte, deoarece japonezii îşi vor repatria investiţiile din străinătate pentru a finanţa reconstrucţia. Speculanţii anticipează fenomenul iar din acest motiv yenul a început deja să crească. antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”