Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 25 aprilie 2011

Dâmboviţa. Doi tineri au bătut un barman pentru că refuzase să le dea bani pentru etnobotanice (video)

Dependenţa de etnobotanice l-a transformat pe un tânăr de 21 de ani într-un bărbat foarte violent. Nu avea bani de droguri, aşa că a snopit în bătaie un barman care a refuzat să-i dea banii încasaţi. Camerele de supraveghere au surprins imagini şocante.
A lovit şi el. Îl ştia pe tânarul care la 4 dimineaţa căuta bani să cumpere etnobotanice. Abia plecase din bar.

Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum cei doi şi-au împărţit pumni. La un moment dat, însă, a intervenit şi amicul agresorului. Nu a încercat să-i desparta, susţine victima. Dimpotrivă. Ar fi fost momentul când l-a înjunghiat cu o sticla de bere.


Ar fi aruncat după el chiar şi cu un televizor . Totul pentru că a refuzat să-i dea din banii încasaţi.

Tânărul de 24 de ani va mai rămâne câteva zile internat la secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Târgovişte. Viaţa nu i-a fost pusă în pericol, aşa că poliţiştii îl vor cerceta pe agresor în libertate.

Tânărul care căuta bani pentru etnobotanice riscă acum până la cinci ani de închisoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”