Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Oraş subteran cu peste 100 de imigranţi ilegali descoperit în Moscova (VIDEO)

Poliţia din Moscova a anunţat că a descoperit în vestul oraşului un locaş subteran ocupat de peste 100 de imigranţi ilegali din Asia Centrală.

  

  

  

  

  

  


Cei 110 imigranţi trăiau pe o porţiune de numai 200 de metri pătraţi. Oficialii agenţiei de securitate FSB şi Serviciul Federal pentru Migraţie participă, de asemenea, la investigaţie.

Potrivit Ministerului rus de Interne, oraşul subteran era protejat de un zid de beton gros de aproape patru metri.

"Zonele de locuit au fost dotate cu băi, dormitoare şi chiar cu săli de rugăciune", a afirmat un oficial al ministerului.

"Nu ne-am fi putut imagina că atât de mulţi oameni ar putea trăi într-o zonă atât de mică", a declarat poliţia, relatează International Business Times.

Conform rapoartelor oficiale, imigranţii care trăiau în oraşul subteran produceau lame şi ace pentru maşinile de cusut. Ei vor fi probabil deportaţi.
http://www.adevarul.ro/international/rusia/Oras-subteran-imigranti-descoperit-Moscova_0_463153986.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”