Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 22 aprilie 2011

Paula Hitler: "Numele lui Adolf Hitler va fi întotdeauna o lumină în întuneric"

Paula Hitler a scris: "Adolf a fost cel mai mare fiu al Austriei, iar pentru Germania a vrut numai bine." Sora lui Adolf Hitler a scris ziarelor germane:

Domnilor!

Nu uitati asta: numele voastre vor fii uitate cu mult înainte ca trupurile să vă fii putrezit. Dar numele de Adolf Hitler va continua să fie o lumină în întuneric.

Nu-l puteti omorî înecand amintirile despre el in găleţile voastre cu lături şi nu-l puteţi sufoca cu mâinile voastre pline de cerneală. Numele lui există pentru totdeauna în sute de mii de suflete.

Sunteţi mult prea nesemnificativi să-l atingeţi.

A iubit Germania şi a luptat cu onoare si respect pentru ea, pentru onoarea Germaniei, cu respect pentru Germania, iar când nu a mai rămas nimic şi-a dat viaţa pentru Germania.

Ce ati dat voi, care din voi si-ar da viaţa pentru Germania? Tot ce vă interesează sunt bogăţii, putere şi lux.
Credeti-mă, altruismul Führerului îi garantează nemurirea. Faptul că lupta pentru Gloria Germaniei nu a fost încoronată cu success are mult de-a face cu mentalitatea oamenilor implicaţi.

Deci pentru voi nu contează dacă veţi distruge naţiunea prin ignoranţa şi egoismul vostru, gândul vostru va fii intotdeauna mie, mie, mie !

Şi în nesemnificativa voastră existenţă voi vreţi să furaţi nemurirea unui uriaş?

Paula Hitler, Berchtesgaden, 1 mai, 1957

1 comentarii:

Anonim spunea...

Vasi
Mult adevar se gaseste in cuvintele Paulei Hitler. Cuvinte care sunt valabile si astazi. Oricat ar incerca "deosebitii" sa falsifice istoria, sa schimbe mentalitatea nationalistilor, nu vor reusi. Eroii raman pe veci reperele unei natiuni. Iar "deosebiti", nu sunt altceva decat "generalii carierelor de nisip".

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”