Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 mai 2011

Bătaie cu topoare într-un magazin din Ploieşti. Ţiganii atacă un tânăr neînarmat VIDEO

Bătaie cu topoare într-un magazin din Ploieşti. Doi bărbaţi (din înregistrări se vede că sunt ţigani) înarmaţi cu topoare au atacat un tânăr, care a încearcat să se refugieze în spatele tejghelei. Bătaia a fost susprinsă de camerele de supraveghere.
În imaginile difuzate de Observatorul de Prahova apare mai întâi un tânăr îmbrăcat în alb, care fuge şi se ascunde după tejghea. Imediat îşi face apariţia un bărbat înarmat cu un topor, care îl urmăreşte pe tânăr şi încearcă să-l lovească. În magazin mai intră o femeie şi un alt bărbat, înarmat şi el tot cu un topor. În timp ce femeia încearcă să-i oprească, cei doi agresori aleargă cu topoarele spre victimă şi o încolţesc în spatele tejghelei. Între timp, un alt bărbat se apropie de locul scandalului, dar nu intervine, ci doar priveşte bătaia. Agresorii părăsesc apoi magazinul, în timp ce victima, rănită la mână, rămâne în spatele tejghelei.

Bătaia a avut loc pe 22 mai, într-un magazin din Ploieşti. Poliţiştii au stabilit că grupul agresorilor era format din patru persoane, dintre care două înarmate cu topoare. Victima, pe care o cunoşteau în urma unor conflicte mai vechi, se afla la cumpărături în magazin. Tânărul rănit a fost dus la spital, cu răni uşoare. Agresorii sunt cercetaţi penal pentru vătămare şi ultraj contra bunelor moravuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”