Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 31 mai 2011

Invazie din lumea a 3-a: Algerienii şi tunisienii se dau în vânt după România

Centrul de refugiaţi aflat la Timişoara este arhiplin, iar mulţi dintre asiaticii şi africanii din sudul Italiei vor fi transferaţi aici, conform trocului Băsescu-Berlusconi. Iar magazinele din apropierea Centrului de Refugiati sunt ţinte ale furturilor comise de cei "cazaţi" acolo "temporar"...

Trei tunisieni şi un algerian au reuşit la sfârşitul săptămânii trecute să intre ilegal în România, pe la Lunga. Fugarii nu au parcurs mai mult de câteva sute de metri prin ţara noastră. Un algerian de 37 de ani este cercetat penal după ce a fost reţinut sâmbătă, la câteva sute de metri de frontiera cu Serbia, la Lunga.
Omul a trecut peste câmp frontiera pentru că nu avea acte să intre legal în România. În noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape în acelaşi loc, au fost reţinuţi trei fugari din Tunisia. Bărbaţii cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani sunt cercetaţi penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat. De la începutul anului peste o sută de migranţi care au încercat sau au reuşit să treacă ilegal frontiera în România au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră din vestul ţării.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”